DarynaDybka
DarynaDybka
Знавець
Відгуки DarynaDybka
Коментарі DarynaDybka
Отримано лайків
6 Like
DarynaDybka

Гранола та каші в саше АХА

Хочу поділитись відгуком про гранолу медову з горіхами. Саме цю гранолу куштувала тільки з молоком (у холодному вигляді), як на мою думку, мюслі мають насичений горіховий смак і на справді вони є дуже ситними. Як на мою думку це є гарний сніданок або перекус, але якщо вживати цого на постійній основі, то може дуже швидко приїстися. Так як гранола є досить солодкою, рекомендую добавляти до неї фрукти, які зможуть розбавити смак, та зроблять її ще смачнішою та кориснішою. Хочу додати, що в гранолі є досить великі шматочки горіхів???
У відгука 4 коментарів
DarynaDybka

Гранола та каші в саше АХА

Поділилась в соціальній мережі Instagram
У відгука 0 коментарів
DarynaDybka

Гранола AXA з ягодами

Спробувала гранолу з ягодами, дуже смачно виходить при добавлянні в йогурти та морозиво. Перед вживання граноли з йогуртом, дати пару хвилин постояти для того щоб вона стала м’якішою, так як в сухому виді мюслі є трохи твердими.
У відгука 4 коментарів
DarynaDybka

Експерт

Дуже вдячна та щаслива що мені пощастило стати одним з 300 експертів, та взяти можливість в тестуванні граноли та каш АХА. Сьогодні забрала посилку з НП, та якнайшвидше буду тестувати продукцію. #ахаclub #NaprobuAXA #Naprobyua #смакуй_аха
У відгука 1 коментар