Odegaard
Odegaard
Новачок
Відгуки Odegaard
Коментарі Odegaard
Отримано лайків
6 Like
Odegaard

малі супермаркети

Дякую каші дуже смачні, і всій родині сподобалося. Але виникла одна така пропозиція. Каші Гранола AXA з горіхами та Гранола AXA з ягодами відсутня в продажі у малих супермаркетах, не у всіх АТБе є в продажі вона, за нею вимушений їздити в Метро або подібні магазини. Було би супер якщо б вони з'явилися і в малих магазинах на реалізації , Дякую)
У відгука 6 коментарів
Odegaard

Axe з ягодами

Axa з ягодами Смак каші яскравий, досить багато ягід відчувається смаки всіх ягід. Смак каші краще відчувається в приготував з водою, ким линув смородини краще підкреслює загальний смак каші. Всі добавки підкреслюють один одного і в сумі дають смачний смак. Не досить солодка, а навіть коли брати більше фруктів до роту то відчувати кислинку. Загалом досить смачна каша
У відгука 1 коментар
Odegaard

Axa граноли з горіхами

Гранула з горіхами яскраво виражений смак грецького горіху, цільні шматочки арахісу явно виражені. В інструкції написано що можна споживати як з молоком так і з водою. Я спробував обидва варіанти. З молоком смак каші виявився ситніший, вирішив проексперементувати та добавив мед - мені сподобалося , а на воді більш дієтичний для ранкового споживання. Каша дуже сподобалася з різноманітними добавками!
У відгука 0 коментарів