evgeniiapidgirets
evgeniiapidgirets
Новачок
Відгуки evgeniiapidgirets
Коментарі evgeniiapidgirets
Отримано лайків
3 Like
evgeniiapidgirets

Вологі серветки

Щодо вологих серветок Pampers Aqua Pure, то дуже задоволена.
У таку спеку, ми завжди носимо з собою у рюкзаку водичку, підгузки та вологі серветки, адже вони незамінні помічники у будь якій ситуації.
Дуже порадувало те, що вони не містять спирту, і не сушать ніжну шкіру мого малюка. Не мають запаху. Дуже м'які, та достатньо вологі.
Не викликають алергічні реакції та зволожують шкіру.
Ще хочу відмітити, що вони містять органічну бавовну, а це дуже важливо, адже серветки взаємодіють з шкірою малюка, і піклуються про неї краще ніж вода з під крану.
Задоволена на всі 100%
Буду рекомендувати своїм подругам та знайомим.
У відгука 2 коментарі
evgeniiapidgirets

Завершення тестування

Отже, ми з Павлом тестували трусики підгузки Pampers Pants.
Тепер хочемо поділитись своїми враженнями.
Трусики підгузки дуже комфортні, м'які та еластичні, завдяки резиночкам в поясі не тиснуть животик малюка) а технологія зручної посадки запобігає протіканню, і мій Павло спав всю ніч, і нічого не протекло, і не натиснуло.
Дуже легко одягаються та знімаються, і з допомогою липкої стрічки дуже акуратно згортаються після використання і викидаються.
Що мене порадувало, так це те що вони дуже тонкі та дихаючі, і зовсім не протікають, завдяки гранулам які збирають вологість, та повітряним каналам, які дозволяють шкірі малюка дихати.
Підведемо підсумки:
Не протікають
Не тиснуть
Легкі
М'які
Дихаючі
Легко одягати та знімати
Приємний аромат
Я повністю довіряю цим підгузкам трусикам.
У відгука 2 коментарі
evgeniiapidgirets

Починаємо тестування

Привіт!
Насамперед, дякуємо, що обрали нас для тестування підгузків-трусиків Pampers Pants!
Отримали посилку і приємно здивувались, адже думала, що це має бути упаковочка підгузків! В посилці ж було дві упаковки підгузків, упаковка вологих серветок, чудова сумка шопер, та буклет з інструкцією і промокодами на знижку в 50% для мене та моїх подруг, і все це добре та надійно запаковано. Також хочу зазначити та подякувати за безкоштовну доставку посилки!
Дуже чудовий набір!
Починаємо тестування!
У відгука 2 коментарі