ByОксана
ByОксана
Експерт
Відгуки ByОксана
Коментарі ByОксана
Отримано лайків
24 Like
ByОксана

Заварний кисіль від Dr. Oetker

Після розчинних киселів тестування пройшли заварні.
Від розчинних їх відрізняє відсутність шматочків ягід.
Але саме цей смак є класичним смаком киселя… того, що ще з дитинства.
Дітям дуже сподобався процес і приготування, і поїдання)
Мене дуже порадувало, що кількість цукру регулюється самостійно.
Дякуємо за смакоту, тепер знаємо чим балувати себе довгими зимовими вечорами)
У відгука 0 коментарів
ByОксана

Розчинні киселі)

1+
Розпочати наше тестування ми вирішили саме з розчинних киселів, адже було дуже цікаво які вони на смак. Ми обрали смаки і приступили до куштування) Киселі дуже смачні. Густоту можна регулювати кількістю води. А смак чудовий - виміру солодкий і з приємною кислинкою. І чудово, що киселі порційні, адже кожен може обрати свій смак)
Дітям дуже сподобались, відео за посиланням.
Наступного разу будемо куштувати заварний кисіль)
У відгука 2 коментарі
ByОксана

Чи необхідні вітаміни?)

З початку вагітності лікар назначила мені тільки ті вітаміни, по яким в мене були нюанси - вітамін D та залізо. І я більше нічого і не приймала.
Але в якийсь період великий ресурс мого організму пішов на дитину… бо школі стала тьмянішою, а нігті почали дуже ламатись (чого ніколи в житті не було).
Тож дуже рада, що в моєму житті трапились вітаміни PreMama duo.
Я швидко помітила загальне покращення самопочуття. Тож, навіть якщо проблем зі здоров’ям немає, то під час вагітності, все рівно, допома організму просто необхідна.
У відгука 0 коментарів
ByОксана

Вітаміни PreMama

Отримала на тестування вітаміни PreMama Duo. Крім гарного пакування, а воно дійсно красиве, порадував ще гарний склад. А зараз, в сезон хвороб та вірусів, вагітним як ніколи потрібно підтримувати свій імунітет.
Тож тестування розпочато.
У відгука 0 коментарів
ByОксана

День з помадою від Avon

Для тесту помади нафарбувалась на роботу.
По-перше, стільки компліментів я не чула давно, як же все-таки класно згадати, що ти можеш виглядати зовсім по іншому завдяки одному яскравому акценту.
По-друге, помада дуже гарно поводить себе на губах, абсолютно немає відчуття стягнутості, навпаки, губи мякесенькі і зволожені. Колір, з часом, трошки витирається, але просто стає трішечки світлішим, при цьому рівномірно залишаючись на губах.
Окрема вдячність за створотку, легесенька і дуже приємна, хочеться спробувати повну версію щоб відслідкувати вплив на шкіру при довготривалому користуванні.
У відгука 0 коментарів