Наталия Пинчук
Наталия Пинчук
Експерт
Відгуки Наталия Пинчук
Коментарі Наталия Пинчук
Отримано лайків
47 Like
Наталия Пинчук

Актуально

Чудово, що встановлювати будуть працівники сервісного центру. Головне, щоб були виконані всі умови, для підключення.
У відгука 0 коментарів
Наталия Пинчук

Вітаю учасників

Сьогодні був опублікований список учасників. Стільки багато осіб протилежного полу. Буде цікаво почитати відгуки)) А також їх підхід до тестування) Хоча і цікавий жіночий погляд на матеріали для ремонту)
У відгука 0 коментарів
Наталия Пинчук

Доброе утро

Тестирование к Пасхе, уже как добрая традиция от Dr.oetker. Обожаю продукцию этой торговой марки, она никогда не подводит
У відгука 0 коментарів
Наталия Пинчук

Постійний покупець

Хочу подякувати Naproby, за знайомство з Cooker, тепер я їхній постійний покупець. Декілька разів замовляла мясо і ковбаси, і фрукти з овочами. Якість, свіжість та смак на вищому рівні.
Вирізка зачищена від жиру, цільний кусок мяса. Язик свиний - це просто любов. Вже запаслась на новорічні свята))) Чоловіку найбільш сподобалися підкопчені сосиски)) Ось таку смакові готуємо.
По реферальній програмі накопила 200 грн, після Нового року почнуть діяти))) Чітко видно зарахування. До того часу накопимо ще.
На висоті сервіс та доставка . Ми залишилися задоволені!!!
У відгука 0 коментарів
Наталия Пинчук

Зацікавлені тестуванням))

Вперше почула про таку можливість замовити рибку прям з моря)) Ми, любителі риби, купуємо багато і різну. Зазвичай беру на 3-4 кг лосось чи форель, хек та мінтай, мідії та креветки. І, якщо з останніми ніби все ок, то за велику рибу переживаю, щоб не взяти не свіжу. Одного разу моя форель на 4 кг, просто розлазилася в руках.
Ось тільки вчора, на телеграм-каналі нашого ЖК з мамочками обговорювали новорічний стіл і зайшла мову за рибку. Дівчата розділилися в своїх міркуваннях, щодо місць її придбання: одні , купують в великих супермаркетах, та з недовірою відносяться до тих, хто привозить рибку під замовлення, інші користуються сервісами телеграм-магазинів , доставки риби, минаючи супермаркети, ларьки, не раз купувавши неякісний товар.
А, ось такий формат магазину, це щось, взагалі нове))) Я обов'язково хочу спробувати, надіюсь будуть промокоди для тих бажаючих, які не потраплять дл тестування.
У відгука 0 коментарів