Alexandragopkalo
Alexandragopkalo
Знавець
Відгуки Alexandragopkalo
Коментарі Alexandragopkalo
Отримано лайків
4 Like
Alexandragopkalo

Творожна випічка з ванільною есенцією

Люблю балувати свою родину чимось смачненьким і незвичайним. Спробувала вперше творожну Пасху і звісно ж додала ванільний екстракт від dr.Oetker. Смак був неперевершений. Дякую цій фірмі за якість всіх продуктів. Моя любов тривалістю багато років. Обирайте завжди найкраще із можливого для себе і своєї родини!
У відгука 0 коментарів
Alexandragopkalo

Випічка з dr.Oetker це легко

Коли кладеш до випічки правильні ключові інгредієнти, а це дріжджі, ваніль..., зникає хвилювання чи вийде чи ні. Бо з впевненістю знаєш, що не вийти не може! Адже обираєш найкраще! Не експериментуй зі своїм часом і стараннями - обери продукцію dr.Oetker , адже у них що не візьми, все на вищому рівні. Какао, наприклад , жодне не дасть такого ефекту як какао dr.Oetker, навіть привезене з Домінікани, де його вирощують. Перевірено!
У відгука 0 коментарів
Alexandragopkalo

Самі круті інгредієнти до випічки

Готувати з dr.Oetker суцільне задоволення. Впевненість, що все вийде 100 відсоткова. Я давно полюбила цю продукцію і завжди надаю їй перевагу. Цього року пекла Паски і використовувала дріжджі dr.Oetker. Це був справжній експеримент, бо до цього використовувала лише живі дріжджі. Справжнім здивуванням була ідеальна височенна і гладенька «шапочка» на опарі. Це було вражаюче гарно. Паски удались на славу! А чого вартий ванільний екстракт і пудра зі смаком ванілі, ммммм! Коли дійшла справа до прикрашання, справжнім здивуванням було те, що перлини можна їсти ( м‘якенькі всередині і смачні) і не ламати зуби. Святкова випічка була красивенна. Дякую виробникам якісної продукції за вашу працю і любов до своєї справи!
У відгука 0 коментарів