Kameliia
Kameliia
Новачок
Відгуки Kameliia
Коментарі Kameliia
Отримано лайків
2 Like
Kameliia

Веган косметика

Дуже круто, що продукти підходять для веганів - це новий виток у сфері косметики)
Останнім часом спостерігаю за змінами в індустрії краси: інфлюенсери в інстаграм переходять на веганські продукти, і не без причини. Споживачі все більше і більше піклуються про те, що вони вибирають. І я - не виключення. Тому це нова тенденція - косметика без продуктів тваринного походження, яка не тестується на тваринах.
Хоча у нас такої косметики не багато, у Європі -це вже давно тренд номер 1.
Тому хочу дуже спробувати і переконатися у якості косметики Eveline.
У відгука 5 коментарів
Kameliia

Дуже круте тестування!

Який классний проект! Одного лиш разу купувала в аптеці цей бренд, і, чомусь, далі не склалося. Хоча знаю багато про vichy і з радістю б перешла на їх продукти!
У відгука 1 коментар
Kameliia

Знайомство з брендом

Честно кажучи, давно знаю про цей бренд, але ніколи не купувала їх продукти, проте давно хочу спробувати! Думаю це гарний шанс!
У відгука 1 коментар
Kameliia

Відгук

У мене є три домашні улюблениці - Дейзі, Кассандра та Люся. Кожна з них - унікальна и має свої смаки. Дейзі - російська блакитна кішка, для неї я обрала Gourmet® Gold «Соус Де-Люкс» з яловичиною. Для тендітної Люсі - «Шматочки в підливі» з лососем, вона так їх вподобала, що фото вийшли не менш привабливими. І для Кассандри обрала паштет з тунцем, вона з'їла все и просила ще! Загалом ми задоволені якістю і будемо тестувати ще. Дякую!
У відгука 3 коментарі
Kameliia

Тестування

Ура! Перевірила себе у списках - і я дійсно попала до експертів! У мене є три домашні улюбленці и вони будуть щасливі, я впевнена) Це буде моє перше тестування. Коли чекати посилку?
У відгука 2 коментарі