elenaburda
elenaburda
Експерт - Блогер
Відгуки elenaburda
Коментарі elenaburda
Отримано лайків
21 Like
elenaburda

Весна з Avon (підсумковий відгук)

Дякую naprobu за можливість тестувати продукцію, давно знайома з Avon, раніше мама приносила з роботи каталоги і це завжди було захоплююче, гортати яскраві картинки, а особливо ароматизовані!
Про продукцію знаю, що вона якісна та перевірена роками.
Матова губна помада з гіалуроном "Супер Зволоження"
Насамперед, сподобалось, що на упаковці помади, вказані усі важливі властивості, склад. Дуже насичений колір, не скатується, наноситься рівномірно, хоч вона і матова, але дуже зволожує та не пересушує губи завдяки гіалуронової кислоти та гліцерина. Має приємний легкий аромат, та навіть смак. Помада в дуже симпатичній круглій тубі ніжно-розового відттінка з серебристою вставкою з назвою бренда.
Парфумована вода для жінок
Today Tomorrow Always Today.
Цей парфум, коли тобі за 30-ть викликає ностальгію, запах дитинства, тому, що цей аромат існує довгі роки, самий знаменитий аромат від Avon, запах весни та свіжості. Легкий, квітковий аромат (жасміна, фрезії, гібіскуса, деревинні ноти, мускуса, троянди) підійде на кожен день, легкий шлейфовий, не зникає до самого прання одягу. Дуже витончена бутилочка з парфюмом, лаконічна, гарна прозора, скльона, нічого зайвого, буде виграшно та достойно виглядати як на косметичному століку, так і можно сміливо брати її з собою у сумочку, дуже зручно.
Дякую Avon вони завжди підтримували жіноче здоров'я. Так з 1 по 31 березня з кожної проданої упаковки парфумів Today 100 мл компанія Avon буде спрямовувати 10 грн на купівлю сучасного мамографічного обладнання для державних лікарень України.
Ми с мамою дякуємо за участь у проекті Весна з Avon. Увесь комплект для тестування залишила дорогій мамусі. :*
У відгука 2 коментарі
elenaburda

Отримала посилочку

Дякую за довіру, тестуємо з мамочкою Парфумну воду Today, та Помаду з гіалуроновою кислотою. Напевно воду та помаду віддам мамочці, вона їй дуже пасує. Собі прогадала з цвітом, полюбляю більш натурель, але обрала рожеву, дуже яскрава, якісна, дуже легко накладається, дуже приємне відчуття на губах.
У відгука 0 коментарів
elenaburda

Я є у списку

Дуже дякую, що обрали мене для тестування продукту Avon. Чекаю на посилочку. :) Приємного тестування усім учасникам. ;)
У відгука 0 коментарів
elenaburda

Какое классное тестирование!

Как раз в зимний период, думаю супер продукт, чтобы восстановить кожу и напитать ее питательными веществами. Для меня будет очень кстати, к сожалению сейчас, как никогда кожа шелушиться и сухая очень, как раз увидела бы результат, как описывают 7 дневный. Буду с не терпеньем ждать список участников. Очень хотелось бы поучаствовать, жаль маленькое количество участников.
У відгука 6 коментарів
elenaburda

Искренне рада за участников тестирования

Очень хочется увидеть дизайн техники, как она вжилась в интерьер, а так же функциональность и опции данных моделей! Успешного тестирования! Девочки радуйтесь успехам других и ваш так же к вам придет! Всем отличного дня и самого лучшего настроения!
У відгука 0 коментарів