Nataxa
Nataxa
Знавець
Відгуки Nataxa
Коментарі Nataxa
Отримано лайків
12 Like
Nataxa

Після закінчення тестування

Ось ми і закінчили тестувати Бекутан. Про ефект важко сказати, оскільки дитина має хороший імунітет, але точно можу сказати, що вітаміни дуже смачні, мають гарний запах, і дітки залюбки його п'ють. Мій син щодня його випрошував! А найголовніше - склад у Бекутану хороший, і його вживання точно не зашкодить малюку!
У відгука 0 коментарів
Nataxa

Тестування Бекутан

Перше, що мене цікавило - це склад вітамінів, оскільки я дуже прискіпливо обираю продукти, які вживає мій син.
Склад натуральний, не побачила там нічого страшного. Тому з радістю даю дитині.
Розчиняю саше у склянці води кімнатної температури. Порошок добре розчиняється, має приємний запах а смак. Дитина п'є з задоволенням і просить ще)
У відгука 0 коментарів
Nataxa

Крем-сироватка з кокосом

Мені дуже сподобався крем-сироватка для обличчя і тіла з кокосом. Дуже приємний запах, приємна консистенція, відмінний зволожуючий ефект. Справді гарно зволожує, не створює відчуття плівки на обличчі, аж хочеться наносити його на обличчя все частіше і частіше. Дуже шкода, що я раніше не знала про цей продукт, тепер це мастхев у моїй косметичці!!! Так що сміливо можу його рекомендувати, це ідеальне співвідношення ціна-якість! Дякую проекту На пробу, що допоміг мені знайти такий ідеальний зволожуючий засіб!
У відгука 6 коментарів
Nataxa

Pampers Active Baby

Спочатку від народження малюка користувались пізгузками іншої марки, однак з часом вони перестали справлятись з поставленими задачами - погано вбирали вологу, деколи протікали і не дуже добре маскували запах. Спробували Pampers Active Baby - і залишилась задоволена. Вони зручні в користуванні, м‘які, не викликають подразнень. Добре вбирають вологу, маскують неприємний запах. Еластичний поясок сприяє доброму приляганню, а зручні резиночки на ніжках не тиснуть і захищають від протікань.
У відгука 5 коментарів