HelenZolotaya
HelenZolotaya
Знавець
Відгуки HelenZolotaya
Коментарі HelenZolotaya
Отримано лайків
6 Like
HelenZolotaya

Питання про відгуки

Теж хотіла запитати чи все виконано вірно на даний час. І чи треба було обов'язково всі відгуки з сайту публікувати і у фейсбук, і у інстаграм? Я всі опублікувала у фб і лише один в інстаграм..
Дякую
У відгука 5 коментарів
HelenZolotaya

Заключення

Залишився в мене без відгуку гель Color і спробую підвести підсумки в загальному.
Червоний гель йде для відновлення кольорових речей. Для тестування цього засобу я брала як звичайні речі, які просто треба було попрати, так і речі з плямами (на цей раз взяла дві кришки гелю). Речі чудові, свіжі, яскраві. З більшістю плям засіб впорався чудово, крім соку на кофтині (плями майже не видно, але все ж, вони там є). Що не сподобалось, так це запах. Спочатку він був занадто різким і не таким приємним як мали інші гелі, і більш менш вивітрився лише на наступний день.

І хотілось би написати по всім гелям загальне враження.
Плюси:
- запах. Не сподобався він мені лише в одній пляшці, а в цілому - приємний, сильний, тримається досить довго, кондиціонер з гелем став не потрібен;
- чудово справляється з більшістю плям;
- після прання речі приємні, свіжі та яскраві;
- чорні речі та джинси більш насичені та темні.
Мінуси:
- відсутність мірного стаканчика чи кришки з вказаними мілілітрами. Розумію, що це не найбільша проблема, і не проблема виробника, але, така маленька незручність, яка псувала враження від прання;
- все ж, ковтунці та ворсинки залишаються на речах;
- не повертає первинний стан кольору чи якості тканини. Принаймні, одного-двох разів недостатньо, щоб зрозуміти чи гель здатен взагалі на таке.

Найбільше мені сподобався чорний гель. І аромат, і результат прання мене не залишив байдужою. Саме цим гелем я б користувалась і надалі.
На другому місці я б відмітила гель для делікатного прання. Дуже ніжний аромат, після прання в холодній воді речі були дуже м'які та ніжні.
Ну і золотий та червоний я б поставила на третє місце разом. Гелі, які, як на мене, не показали результату, кращого, ніж гелі інших виробників, а в дечому навіть не сподобались.
В цілому, гелі рекомендую! Особливо чорний :) якщо не для відновлення, то для підтримання тканин у чудовому стані нових речей!
Дуже дякую за цікаве тестування!
У відгука 2 коментарі
HelenZolotaya

Гель для чорного Dark

Гель для чорного мені, мабуть, сподобався найбільше. Для прання я взяла декілька чорних синтетичних футболок, різні джинси та хлопкові шорти. Прала при 40 градусів, гелю взяла десь кришку з половиною. Футболки після прання показали себе ну дуже добре! Колір яскравий, насичений, не обліз, не з'явились нові ворсинки (хоча так, від старих вже нікуди не дітись) чи катишки. Приємний запах тримається вже декілька днів.
Шорти були далеко не нові і якогось магічного відновлення не відбулось, але колір став більш насиченим і темнішим, приємнішим для ока.
Одні з джинс мали досить сильне глибоке забруднення і, на жаль, гель не впорався з ним (хоча, можливо, якби взяла потрібних 100мл, все б вийшло), але самі джинси стали набагато краще виглядати.
Люблю для чорного та джинсів (більша частина одягу саме такого плану) купувати саме гелі і пробую різні і маю сказати, Woolite dark я б купувала і далі :)
У відгука 6 коментарів
HelenZolotaya

Делікатне прання

Вже декілька днів в моєму домі відбувається глобальне прання, прийшов час додавати відгуки :)
Гель Delicate - для делікатних тканин.
Для тестування взяла як нормальні речі, які просто треба було попрати, так і речі, які вже давно просто лежать у шафі.
Гелю взяла рівно "кришку" (дуже не вистачає мірного стаканчика). Обрала режим делікатне прання на 30°.
Що в нас вийшло: запах чудовий, але не набридливий; все випралось чудово, плями на дитячій кофтинці зникли, рукава стали чистенькі (трохи різне світло було, коли фотографувала, випрана кофтинка не така темна); рушники стали м'які та приємні, світлі та свіженькі; светр, який я якось зіпсувала, не став новим, плями на ньому залишились :) але він став м'якшим та приємнішим, на що я навіть не розраховувала і не надіялась.
Отже, рекомендую! Хороший гель, який впорається із плямами навіть у холодній воді і зробить речі свіжими та приємними з чудовим ароматом!
У відгука 0 коментарів
HelenZolotaya

Перше враження

Отримала і я свою посилку для тестування. Посилка доїхала добре, гель був дуже надійно запакований, нічого не протекло і не побилось.
Пакування самого гелю дуже сподобалось - висока пляшка, яка не займає сама по собі багато місця, але і не падає, не має зайвих вигинів, але при цьому, зручно тримається рукою. На етикетці є вся необхідна інформація - дозування, склад, важливе попередження.
Ввечері я одразу ж спробувала один з гелів (а саме гель Pro-Care) у ділі. Зібрала усі кухонні рушники і замочила їх у тазику. Маю сказати, аромат мене вразив! Я читала, що він сильний, але не чекала, що буде такий ефект! Як наслідок - і зранку у ванній я відчувала приємний запах :)
Самі рушнички попрались чудово (наскільки я не люблю мати з ними справу)! М'які, приємні та ароматні. Гель не залишив жодної плями і не зробив з них тряпочку (як роблять моя машинка та порошок).
Перше враження - супер! І це тільки початок! :)
У відгука 0 коментарів