holy_doughnut
holy_doughnut
Експерт
Відгуки holy_doughnut
Коментарі holy_doughnut
Отримано лайків
26 Like
holy_doughnut

Дякуємо за довіру!

Дуже приємно побачити себе у списку учасників. З нетерпінням чекаємо наш тест-кіт та бажаємо вдалого тестування всім хвостатим, яких було обрано.
Всім смайл.
У відгука 2 коментарі
holy_doughnut

Величезна дяка!

Хочется подякувати вам за те, шо з моменту минулих тестувань для тварин анкета для участи набула такого досконалого вигляду.
Дякуємо, що прислухаєтесь до користувачів та робите наше перебування на сайті максимально зручним! Цмок.
У відгука 0 коментарів
holy_doughnut

Розчаруваннячко...

Розумію, що справа не в напробу, а в замовнику. Також розумію, шо мій коментар скоріше за все не пройде модерацію, але... Трошки незрозуміло нащо той цирк із конями влаштовувати, анкети збирати, терміни відбору подовжувати, якшо тест-кіти все одно роздали блогерам (на половину з них я й сама підписана). Чому було просто не роздати ім на рекламу. Адже рекламні пости в них ми й так почитаємо, а хотілося б ще послухати шось від звичайних людей. Ну таке...
У відгука 7 коментарів
holy_doughnut

Деякий час потому...

ми продовжуємо наше харування виключно пуріною – замовляли й на розетці, і в мупермаркетах нашого міста ці консерви вже з'явилися. отже смакуємо та радіємо. дуже задоволені, що були учасниками цього проекту та відкрили для себе ідеальний раціон.
У відгука 2 коментарі
holy_doughnut

Vichy, до мене поспіши!

розумію, що я із своїми 850 підписниками – не зовсім та цільова група, яку шукає замовник, але все ж маю трошки надії потрапити до списку тестувальників.
та якшо ні – все одно буду із задоволенням читати відгуки щасливчиків, бо обожнюю купувати якісну продукцію для свого личка та тіла.
У відгука 0 коментарів