nataskre
nataskre
Знавець
Відгуки nataskre
Коментарі nataskre
Отримано лайків
0 Like
nataskre

Альфлорекс® – підтримка чутливого кишечника

Пройшов тиждень як я почала приймати таблетки Альфлорекс. Про замітні покращення говорити ще рано. Коли від лікаря дізналась що маю синдром подразненого кишківника дуже засмутилась. Деякі ліки приносили покращення але не на довго. Після Альфлокекса зараз можу відмітити такі покращення: зникла тяжкість у животі і печія, відчуваю полегшення та нормалізувався похід в туалет. Стараюсь придержуватись дієти, яка була в буклеті та уникати стресових ситуацій. Буду надалі стежити за своїм станом та згодом напишу більш детальний відгук. Дякую за можливість спробувати Альфлорекс.
У відгука 0 коментарів
nataskre

Корм для собак

На перший погляд корм мені сподобався, тому що не має не приємного та різкого запаху. Купувала раніше своїй собакі різні корми, вона нюхала і не хотіла навіть скуштувати. Тут же все навпаки. Собачка добре їсть, я б сказала що навіть вилизує тарілку, але не забувайте ставити поряд миску з водою, адже від сухого корму їм хочеться пити. Про пакети з вологим кормом можу сказати що в мене вдома іде війна. Моїй кішкі теж корм приглянувся і тепер буду для кішки купувати теж корм цієї марки. В пакетику корму здивувало те що є навіть кусочки мяса, раніше я в інших марках бачила тільки квадратики корму. Честно вам сказати зрозуміла що краще витратити гроші на дійсно хороший корм чим витрачати постійно гроші на тей що домашні тварини не їдять. Буду спостерігати і надалі за ними і пізніше напишу ще коментарі.
У відгука 0 коментарів
nataskre

Желе з вишні

Дуже смачний рецепт знайшла в інтернеті і вирішила спробувати. Взагалом робила варення, а це зробила желе. Всього для желе треба 3 кг вишні, 1 кг цукру і 1 пакетик желфікса 3:1. Спочатку перемолоть вишні в блендері, добавить дві столові ложки цукру зі змішаним желфіксом. Потім змішати все разом і поставити на плиту. Помішувати постійно і довести до кипіння. Після чого добавить цукор і варити ще 2-3 хвилини. Потім все як розлить в банки і закатать. Спробуйте виходить дійсно смачно і швидко. Буду всім друзям і знайомим рекомендувати желфікс.
У відгука 0 коментарів
nataskre

Звіт

Доброго дня, скажіть будь ласка де треба заповняти звіт і в якому конкурсі треба брати участь? Сьогодні вже 16.09 хотілось би дізнатись і виконати всі правила)
У відгука 2 коментарі
nataskre

Желфікс)

Пробувала варити варення з абрикос і малини. Спочатку розповім про абрикоси. Вимила я їх дуже добре, повитягувала кісточки і перемолола в блендері. Потім розлила по баночкам і вийшло дуже смачно. А для цього я взяла 1 кг цукру і 1 пакет желфікса. Також це варення добре підходить для пирогів. З малини було легче зробити. Просто промила , і проварила як завжди просто добавила желфікс. Шкода фото не можу добавити, но виглядить ну дуже смачно.
У відгука 0 коментарів