Yulia_Pol
Yulia_Pol
Знавець
Відгуки Yulia_Pol
Коментарі Yulia_Pol
Отримано лайків
5 Like
Yulia_Pol

Система 2 в 1 (крем+гель) для шкіри навколо очей "Ліфтинг-ефект" з Protinol від Avon

Тепер поділюся моїми враженнями про систему 2 в 1 (крем+гель) для шкіри навколо очей "Ліфтинг-ефект" з Protinol. Це для мене була новинка, адже раніше такими засобами ніколи не користувалася. Дуже сподобався дизайн баночки, яка розділена на 2 частини - крем і гель. Гель призначений для нанесення на верхню область очей для ліфтингу шкіри. А крем наноситься на область під очима, щоб зміцнити й підтягнути шкіру. Виробником зазначено, що потрібно наносити на очищену шкіру двічі на день. Проте мені більше сподобалось і було достатньо використання засобу лише на ніч. Крем поглинається шкірою швидше, ніж гель. Крем має жирнішу текстуру та економніше використання, ніж гель. Ні крем, ні гель не залишають неприємного відчуття чи жирного блиску, не пересушують та не стягують шкіру навколо очей. А тепер щодо ефективності даного косметичного засобу від Avon. Нижня область очей одразу стає м'якою та ніжною після першого використання. Гель робить ніжною та пружною шкіру за декілька використань. Загалом засіб виправдав мої очікування.
Переваги: дизайн, склад продукту, текстура, приємний аромат, зручний у використанні, крем робить шкіру гладенькою, м'якою та ніжною + гель зміцнює і підтягує шкіру.
Недоліки: гелю використовується більше, ніж крему за один раз.
#naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_avon
У відгука 0 коментарів
Yulia_Pol

Живильний крем Avon для рук з маслом какао

Насамперед хочу акцентувати увагу на живильному крему. Він просто знахідка для моїх рук. Крем має ніжну та приємну на дотик текстуру, економно використовується. Він легко наноситься, швидко поглинається шкірою та не залишає неприємного відчуття, жирної плівки чи липкості. А запах крему з какао, то моя любов ❤️. За декілька використань моя шкіра рук стала м'якою, гладенькою та ніжною. А ще мені дуже сподобався компактний тюбик, який зручно носити з собою чи брати у подорож. Тому я задоволена ним на 100 %.
Переваги: універсальність, легка текстура, економне використання, приємний запах, крем інтенсивно живить та пом'якшує шкіру рук, зручний у використанні.
Недоліки: за час тестування не виявила.
#naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_avon
У відгука 0 коментарів
Yulia_Pol

Результати тестування від Avon

Ось і завершилося моє двотижневе тестування від Avon. Для тестування я отримала набір косметики:
1) живильний крем для рук з маслом какао;
2) система 2 в 1 (крем+гель) для шкіри навколо очей "Ліфтинг-ефект" з Protinol.
Не очікувала побачити себе серед учасників проекту, але це був надзвичайно приємний сюрприз та корисний досвід. Ще раз хочу подякувати за можливість поділитися особистими враженнями!
Тому нарешті сьогодні ділюся своїми результатами тестування.
Чесно кажучи, чула негативні відгуки про косметичні засоби Avon. Проте ці 2 засоби, які я отримала для тестування, мені дуже сподобалися. І я продовжуватиму ними користуватися та можу із впевненістю їх рекомендувати.
#naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_avon
У відгука 0 коментарів
Yulia_Pol

Моє перше тестування від Avon

Якраз на День святого Миколая я отримала свій набір для тестування - систему 2 в 1 (крем+гель) для шкіри навколо очей "Ліфтинг-ефект" з Protinol та живильний крем для рук з маслом какао. Чесно кажучи, не очікувала побачити себе серед учасників проекту, але це був надзвичайно приємний сюрприз. Щиро дякую за таку можливість! Тому сьогодні розпочинаю своє тестування косметики від Avon. І пізніше поділюся результатами.
У відгука 0 коментарів
Yulia_Pol

Індукційна варильна панель Electrolux 600 SenseBoil®

A
У відгука 0 коментарів