Mypka31
Mypka31
Знавець
Відгуки Mypka31
Коментарі Mypka31
Отримано лайків
13 Like
Бактобліс
02:31 23.12.2021
Mypka31

Другий етап

Закінчився другий етап тестування Бактобліса. Підведемо підсумки.
Смак- чудовий, Макс з задоволенням кожного вечора сам нагадував про чарівну вітамінку. Результат- менше хвороб, за цю осінь ми майже не хворіли. Так,що з задоволенням будемо проривати курс Бактобліса двічі на рік.
Також з задоволенням буду рекомендувати його своїм подругам та знайомим
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
03:58 09.09.2021
Mypka31

Перший етап закінчено

Ось і закінчили ми перший місяць нашого тестування. Приймав синок Максим, якому зараз 4 роки. Кожного вечора сам нагадував,що потрібно з'їсти смачну таблетки ( а гарний смак для діток це найголовніше ). За цей місяць ми побували на морі і там захворіли. Температура 37,5 протрималась рівно 1 день, кашель був протягом тижня, але дуже рідкий і дитину сильно не турбував. Тобто простуда пройшла "на легке". І я впевнена,що це завдяки пройому Бактоблісу ;)
У відгука 1 коментар
Бактобліс
01:19 10.08.2021
Mypka31

Бактобліс

Незабаром вже прийде осінь і настане пора нескінченних ГРВІ. Пора замислюватись і шукати щит захисту. І ось на очі потрапив новий препарат Бактобліс. Це респіраторний пробіотик, який містить перший у світі запатентований пероральний пробіотик Streptococcus salivarius K12 (BLIS K12™) для попередження бактеріальних і вірусних захворювань ротової порожнини та верхніх дихальних шляхів, а також усунення неприємного запаху з рота (галітозу) у дітей та дорослих. Бактобліс виробляє 2 потужні антимікробні субстанції (саліваріцін A і Б)
які здатні пригнітити або обмежити зростання небажаних бактерій, що призводять до розвитку хвороб вуха, горла, носа, ясен, зубів, а також неприємного запаху з рота.
Завдяки сайту на пробу , ми маємо змогу протестувати даний препарат на протязі місяця зараз, та вкінці осені.
На вигляд це круглі , середнього розміру таблетки. Які своїм виглядом і запахом (А пахнуть фони , ну дуже смачно, тутті-фрутті) нагадують аскорбінку. Приймати їх потрібно перед сном, після всіх гігейнічних процедур, оскільки після повного розсмоктування не можна 30 хвилин пити воду. А краще,всю ніч. Мій 4 річних Максим з задоволенням їх приймає і просить ще. А перед сном сам нагадує, якщо я забуваю їх дати.
Приймаємо ми їх лише перший тиждень, тому про якийсь результат говорити ще рано. Продовжуємо тестувати ...
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс #Бактобліс
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
01:27 31.07.2021
Mypka31

Починаєм тестування

Ось і ми дочекались кур'єра з посилочкою. На тестування отримали 3 коробки по 10 шт у кожній, як раз на місяць для молодшого синочка. Максиму 4 роки , він відвідує садочек і стабільно раз на місяць або і два рази, приносить нам сюрпризи у вигляді нових вірусів. Сподіваємось, що разом з Бактоблісом нам вдасця відгородитись від них на осінньо-зимовий період. Починаємо ...
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс #Бактобліс
У відгука 1 коментар
Mypka31

Дегустація новинки

Закінчили ми тестування новинки від Растішки без лактози та додавання цукру.
Я здивована, Максим з легкістю осилив за два дні 4 коробочки з йогуртом. Хоча я була впевнена,що без цукру він буде не солодкий і йому не сподобається. Але ні. Йогурти солодкі і смачні. Випитати у нього який всеж найсмачніший не вдалося. З кожним новим смаком він був найсмачнішим ;) Але трошечки і мені вдалося скуштувати, то мій фаворит виявився полуниця-банан.
Я задоволена,що зараз з'явилася така новинка. З радістью буду купувати її своєму синочку, тому що і так в його раціоні достатню цукру,а всеж таки хочется його зменшити, оскільки генетика не нагородила нас хорошими зубками. А коли є можливість споживати щось смачненьке і корисне, то звісно це буде в нашому раціоні. Оскільки йогурти дуже важливі для правильної роботи кишечника. І цінова категорія нової Растішки без лактози і цукру майже не відрізняється від звичайної Растішки ( менше гривні). То звісно обираємо найкорисніше!
Також ,дякуємо, за поповненя нашої маленької колекції новими магнітами ;)
У відгука 5 коментарів