Дарья Шевченко
Дарья Шевченко
Новачок
Відгуки Дарья Шевченко
Коментарі Дарья Шевченко
Отримано лайків
7 Like
Дарья Шевченко

Бекутан

Всім привіт) 26 травня ми з сином отримали посилочку від Бекутан на тестування! Одразу приступили, бо хотілося щоб дитина отримала комплекс вітамінів, а не кожен окремо. Дуже порадував склад даного комплекса. Все що потрібно для дитини.
Сину на момент початку тестування був 1.1 рік, дуже полюбляє солоденьке. Прочитавши інструкцію, зрозуміла, що не вказана кількість води на яку потрібно розводити порошочок. Почали давати приблизно на 150 гр. Син з першого ковтка зрозумів що це вкусняшка і випив майже зразу всю порцію.
Відкривши пакетик не зовсім було зрозуміло, навіщо виробник розділив пробіотик і вітаміни? Для нас було не зручно висипати вміст пакетика.
На 2 день тестування син захворів і тут я зрозуміла! Бекутан- Це саме те, що потрібно для підтримання імунітету! При високій температурі дитина відмовлялась зовсім пити, але Бекутан нас врятував від обезвоження.
Дякую naprobu та Бекутан за можливість ознайомитися з класним комплексом вітамінів для малят!
У відгука 0 коментарів
Дарья Шевченко

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

25/05 отримали посилочку у відділенні Нової пошти. Всередині була коробочка з Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету. 14 саше. Нам 1,1 рік. Прочитавши інструкцію зрозуміли, що необхідно пити по 1 саше в день. Але от в якій кількості розводити саше нажаль не вказано! Будемо розводити дитині на 150 мл приблизно. Отже, 26/05 починаємо тестування та збагачення організма вітамінами!
У відгука 0 коментарів
Дарья Шевченко

Pampers pants

Тестирование подгузников Pampers в дороге, ночью и днем!
Лично мой опыт, что для меня подгузники - трусики подходят только днем. Было у нас не большое путешествие с ребёнком, ехать около 14 часов, выехали на ночь что бы ребёнок проспал большую часть времени в дороге. Так как нам 3 месяца с небольшим решили часть дороги ехать в автокресле, часть в люльке от коляски (для комфортного сна). После купания одели трусики и в дорогу. Для обычного ночного сна, трусики идеальный вариант, но в дороге, на первой остановке спустя 4 часа я решила сменить малышу трусики. Как итог, ребёнок проснулся от того что его разбудили. И мы целый час потеряли что бы снова его уложить в сон. Так же для себя я определила, что так как малыш ночью менее подвижный, мне комфортне на него одевать обычный подгузник и не тревожить его сон. А днем трусики отлично справляются со своей задачей. Малыш начал переворачиваться и днем одеть обычный памперс нереально просто, зато трусики ?
Мой итог: для своего спокойствия и спокойствия ребёнка ночью и в дороге я предпочту памперс, а вот днём только и буду использовать трусики для этого маленького непоседы!
У відгука 4 коментарів
Дарья Шевченко

Pampers pants

Вчера получили посылочку с подгузниками - трусиками Pampers pants 3. Нам 3 месяца, весим 6 кг. Не так давно перешли на 3 размер подгузников. С рождения мы пользовались одной фирмой, но когда мне в руки попали подгузники Pampers я поняла, что это musthave для нас!!! Подгузники тонкие, практически без запаха. Нет раздражения у ребенка, что самое главное!!! Трусики спокойно выдерживают все что выдает ребенок и днем, и ночью (у нас ночной сон 9 часов). Одеваются не сложно, но нужно приловчиться. После использования просто разрываются по бокам и крепятся специальной липкой лентой. Очень удобно! Салфетки Pampers отличного качества, у ребенка нет раздражения на них. Спасибо naprobu.ua за возможность протестировать фирму Pampers дополнительно.
У відгука 3 коментарі