Олександра Коваленко
Олександра Коваленко
Експерт
Відгуки Олександра Коваленко
Коментарі Олександра Коваленко
Отримано лайків
21 Like
Олександра Коваленко

Актуальна тема

Я вже давно не заповнювала анкети на участь у тестуваннях, але це мене дуже зацікавило.
Працюю на себе, тому, як кажуть, стрес у мене в крові. Тим більше у наших нестабільних умовах. Звичайно, хотілося б стати трохи спокійнішою, менш гостро реагувати на стресові ситуації, стати стійкішою до емоційного вигорання.
З приводу памяті, у мене є певні способи стабілізації памяті - я учу вірші на пямять і читаю книжки. Це трохи покращує стан пам'яті, але не надовго.
Сподіваюся що мені вдасться потрапити в список учасників.
У відгука 0 коментарів
Олександра Коваленко

Результати тестування

Мусс для волосся мені сподобався на 10 з 10 балів. Зачіска з ним тримається цілий день, волосся виглядає живим, не склеюється та навіть після розчісування тримає форму.
Лак для волосся також норм, але я ним задоволена трішки менше, на 9 з 10. Чому? Бо він тримає волосся не надто довго (а може це в мене завищені вимоги до нього?). Я накрутила волосся за допомогою вирівнювача, збризнула добряче лаком та пішла на роботу. Через 6 годин кучері виглядали вже не так гарно, зачіска "опала", 80% кучерів розкрутилися, хоча було не вітряно в той день. З переваг лаку - це те, що він практично не відчувається на волоссі та його не видно.
Отже, мусс - однозначно "лайк", куплятиму ще; лак - думаю, що куплю ще, але використовуватиму для вечірніх зачісок, які буду носити не довго, не більше 4 годин.
На 1 фото - зачіска з мусом без лаку. На 2 фото - зачіска закріплена лаком, без мусу, вже трішки волосся почало розрівнюватись.
У відгука 0 коментарів
Олександра Коваленко

Перші результати тестування

Посилка з лаком та муссом Wella Deluxе прийшла 30 липня, хоча тут на сайті написано, що посилка не відправлена. Дивно.
Мені дістався набір серії WELLA Deluxe Ідеальна Фіксація.
1. Мусс. Я нанесла його спочатку на руку, потім на ледь вологе волосся. Жмакаючими рухами зробила укладку. Після повного висихання волосся воно стало таким як на 1 фото. Деякі локони я розділила за допомогою гребінця.
Зачіска протрималася до ночі без проблем. Це хороший результат, зважаючи на те, що я навіть лаком не зачіску не закріпляла.
2. Лак. Волосся завите за допомогою вирівнювача. Без застосування мусу. Закріплене лаком.
Після закріплення лаком волосся залишилося "живим" і це мені подобається. Я ще не знаю як лак впорається з вітром, але на даному етапі тестування мене все влаштовує.
У відгука 21 коментарів
Олександра Коваленко

Wella

Така наша жіноча природа: те, що в'ється треба вирівняти, а що рівне - завити, підкрутити. В мене хвилясте волосся. Воно якесь не зрозуміле - чи більш кучеряве, чи більш до прямого відноситься, тому мені доводиться біля нього кожного дня танцювати танці з бубном, щоб воно виглядало по людському. А літом це особливе "задоволення". Від гарячого випрямляча чи плойки ще жаркіше стає, волосся неслухняне і непередбачуване. Сподіваюсь, що це тестування відкриє мені новий рівень якості засобів для волосся, адже саме Wella Deluxe я ще не пробувала.
У відгука 7 коментарів
Олександра Коваленко

Новий підхід до прання білизни

Я не чула раніше про ці порошки. Зараз, почитавши про них я розумію, що це добре забута технологія, яка обов'язково знайде своє місце в сучасному світі. Для мене алергія - це не просто слово. І дуже важко знайти гіпоалергенні засоби для прання, миття чи чищення. Вони або коштують дуже дорого, або відприрають так собі, алергіки мене зрозуміють. Тож спробуємо ще й цей засіб, якщо пощастить.
У відгука 2 коментарі