Таруся
Таруся
Експерт
Відгуки Таруся
Коментарі Таруся
Отримано лайків
17 Like
Таруся

Відчуй смак життя з дитинства

Деякий час назад ми стали учасниками тестування від @naproby.ua i @alpekid_ukraine
До маленьки ручок Павлуся потрапила дієтична добавка АльпеКід Хеппі Дрінк.

Спочатку трошки про сам склад. Він простий і безпечний для діток, адже в нього входять екстракти ромашки і меліси. Нічого лишнього, нічого шкідливого. І це тішить мене як маму.

Також я задоволена і способом застосування. Все просто: 1 саше розчинити на 50 мл води. Важливим моментом є те, що не обов'язково весь об'єм випити за один прийом. Адже мацьопам часто складно випити все і одразу. От і мій синочок не може (або просто не хоче) так багато пити в один момент.

Наше тестування припало якраз на прорізування зубчиків і привчання до горщика. І те і те стрес для синочка. Після вживання АльпеКід Хеппі Дрінк Павлусик став спокійніший та став краще спати. Також став спокійніше ставитись до горщика. З задоволенням п'є смачний напій і просить ще, бо він солоденький, схожий на чай без осаду і сторонніх запахів чи смаків.

Також ці саше добре допомагають при коліках у немовлят, зміні раціону і режиму харчування.

Тому сміливо рекомендую матусям і їхнім малюкам цю добавку!
У відгука 0 коментарів
Таруся

Хочу спробувати!

Мене зацікавила ця харчова добавка так як сон останнім часом став більше проблемою ніж відпочинком. Сподіваюсь попаду в список учасників тестування і налагоджу свій сон.
У відгука 0 коментарів
Таруся

Враження!

Перше, на що я як мама звернула увагу, це склад даної суміші, адже дуже важливо, щоб малюк отримував все необхідне і нічого шкідливого. Тому для мене важлива відсутність пальмової олії в складі і наявність всіх мікроелементів та вітамінів. І саме таким складом може похвалитись суміш NESTOGEN 3.

Наступне, на що варто звернути увагу, це смак. Синочку він подобається і він із задоволенням нею смакує. Наївшись суміші міцно і спокійно спить, проблем із животиком зовсім не виникає.

Мені як мамі важливо знати де виробляється продукт і чи надійний виробник. Я впевнена в якості NESTOGEN 3 і сміливо можу рекомендувати її своїм друзям.
У відгука 2 коментарі
Таруся

Хочу торкнутись місяця з Avon

Дуже рада знову бачити тестування від Avon. Компанія не перестає дивувати і цього разу дає можливість протестувати парфуми, які обіцяють нові враження. Дуже хочу потрапити в список учасників, щоб протестувати на собі цей аромат.
У відгука 0 коментарів
Таруся

Список учасників!

Неймовірно рада потрапити до команди тестувальників даного продукту. З нетерпінням чекаю на посилку, щоб оцінити суміш. Всім вдалого тестування та щасливих малючків!
У відгука 2 коментарі