Алла Храпова
Алла Храпова
Знавець
Відгуки Алла Храпова
Коментарі Алла Храпова
Отримано лайків
4 Like
Алла Храпова

Досить непоганий пральний еко-порошок

Завжди при виборі продукції надаю перевагу екологічним, адже піклуюсь про здоров'я своєї родини. І дуже рада, що отримала на тестування саме такий пральний еко-порошок ще й українського виробника. Мені сподобалась упаковка, яку легко застібати після користування та мірна ложка, а таке є не в усіх торгових марках. Консистенція без звиклих нам гранул і різкого аромату, це мене порадувало.
Протестувала дитячий пральний порошок. Перше, що сподобалось - це ніжний аромат, що нагадує запах солі, без ароматизаторів. Прала при температурі 40 градусів, одяг після прання пахне свіжістю залишків порошку на одязі немає, гарно ввесь вимивається. Серйозних забрудненнь на одязі не було, тому все чисте, а от шкарпетки відіпрались погано. На фото видно, що до і після прання відмінність не дуже велика. Звичайно шкарпетки я не замочую, але в цьому випадку мабуть потрібно. І всі серйозно забруднені світлі речі навряд вийде випрати без попередньої обробки.
У відгука 0 коментарів
Алла Храпова

Маю тільки приємні враження

Отримала на тестування безфосфатні пральні еко-порошки ТМ "TRONA". Перше, що мене приємно вразило-це те, що виробник положив у посилку всі свої сертифікати відповідності, висновки державної санітарно-епідеміологічної експрертизи і це додає більшої довіри до товару. Сподобалась зручна упаковка на застібці та мірна ложка, звичайно ж склад класний, порошок не має яскраво вираженого запаху, а просто приємний м'який запах, який нагадує аромат солі і при цьому це не мішає випраним речам мати свіжого аромату. Я зразу ж вирішила дати найскладнішу задачу для порошка-випрала робочий одяг чоловіка, який до цього служив уже багато часу. Режим був при 40 градусах, положила я 5 мінних ложок, ніяких кондиціонерів не додавала і результатом була задоволена. Одяг дійсно гарно виправся, звичайно не на 100%, так як це вже не можливо, але дуже добре. Слідів порошку не залишається, так як це буває часто з іншими і аромат свіжості є, а головне, що він екологічний. Все видно на фото. Можу сміливо рекомендувати!!!
У відгука 8 коментарів
Алла Храпова

Мій голос

Allin4eg найбільше сподобався відгук. Все чітко, лаконічно, нічого зайвого.
У відгука 0 коментарів