Кірнева Людмила
Кірнева Людмила
Знавець
Відгуки Кірнева Людмила
Коментарі Кірнева Людмила
Отримано лайків
5 Like
Кірнева Людмила

Завершальний етап.

Eveline Cosmetics Natural Beauty Food-RITUALS Bio Vegan - креми в скляних банках, що вигідно виділяє їх з-поміж інших кремів цієї ж серії, але одразу на що звернула увагу - що склад "зрозумілою мовою" нанесений на плівку, якою була запаяна коробка з кремом. Тоді варінта лишалось 2 - або одразу викинути, або обережно вирізати та вкласти в коробку з кремом. Я обрала перший, тому по складу крему пройтись вже не зможу :-D
З двох кремів можу виділити що зволожуючий зволожує краще, ніж матуючий матує, тому зволожуючого в мене і пішло вже дещо більше.
Я наносила креми лише на обличчя, та декольте. Зону шиї уникала, це ідивідуальне))
Після двох тижнів користування можу зауважити, що шкіра на обличчі та декольте дійсно пом'якшилася та більш ніжна.

Крем для рук та нігтів тестували разом з чоловіком(буває вдома тільки на вихідних), його робота постійно пов'язана з цементом, тому зволожувалися разом). Він зауважив, що крем дійсно має місце бути на поличці, достатньо м'який, без різкого запаху. Він періодично користується іншим кремом, але той має досить різкий запах, тому після того як намастить руки - не може ні палить, ні з'їсти якусь печеньку. Eveline тут однозначно в виграші.
У відгука 3 коментарі
Кірнева Людмила

Крем-масло та Крем-сироватка

Кардинальної різниці між двома різними, хоч і з одної лінійки продуктами, я не побачила. Не побачила як при користуванні, так і пізніше, порівнявши склад двох продуктів.
Обидва креми абсолютно достойні уваги, дуже приємний аромат, легка текстура, наноситься, втирається легко без будь-яких зусиль.
Але я для себе обрала фаворита - крем-сироватку з кокосом для обличчя та тіла, я відверто кайфую, при нанесенні відчуваю конкретний релакс (кайф, начистоту).
Зволоження (не просто ефект) наступає вже одразу, але заявлених 48 годин на упаковці навіть мого улюбленця я не помітила. До доби - так, але не 48 годин точно. Розумію, що все залежить як від організму, так і від навколишнього середовища.
Дуже рада, що відкрила для себе новий крем для тіла.
У відгука 2 коментарі
Кірнева Людмила

Тканинна маска 3D Єдиноріг

Якщо чесно, то це моя перша тканинна маска, а всілякі єдиноріжки-динозаврики ніколи не викликали захоплень на полицях магазинів і відчуття "Вау, беру" - не було.
Відкривається по лінії відриву легко, ніяких зусиль не докладала. Після відкриття дістала акуратно складений шматочок тканини і спробувала розправити складки, як рекомендовано на упаковці. На превеликий жаль, в мене не вийшло.
Маска то там, то там відставала. І хоча пропитана вона була добре, навіть занадто - чи то в мене форма обличчя вже досягнула 3D, чи то просто перший блин складками лягає - ні, скрізь її добре прикласти не вийшло.
Рухатися по кімнаті з нею не вдалося. Все що я змогла робити - це просто сидіти й розправляти її то з одного , то з іншого боку.
Сироватка не дуже приємна, трохи липкувата субстанція, але навіть після зняття маски вона сама залишалася доволі вологою, що вже говорить що сироватки там вистачає.
Спробувала розтерти залишки сироватки по шкірі, але відчуття липкості не залишало мене, тому хвилин через 15 вже вмилася теплою водою. Тим паче, з залишками маски було дуже важко зрозуміти, якого ефекта досягнуто.
Вже після вмивання стало зрозуміло, що шкіра стала м'якшою і приємнішою на дотик.
Почервоніння, зуду, будь-яких алергічних реакцій не спостерігається, але прищик на виску трохи пече. Дуже погано, що склад маски не переведений на російську чи українську.
Загалом, підводячи підсумок, можу сказати:
Вау-ефекта нема, але періодично користуватися можна.
Із зауважень - можна трохи змінити форму самого лекала маски і зробити її трохи тоншою , можливо тоді краще приставатиме повністю до обличчя.
Знайомим рекомендуватиму, так як за невелику вартість ефект відчувається, але і про незручність попереджуватиму. Чи користуватимуся сама й надалі - ще не знаю, попереду тестування матуючої Лами.
У відгука 1 коментар
Кірнева Людмила

Стартуємо :-)

Сьогодні отримала заповітну коробочку. Це дуже потужні почуття, тестувала косметику рівно 5 років тому, але обіцяю підійти зважено і дотримуватись всіх обов'язків, покладених на Експерта.
Всім Експертам - приємних вражень, а всім читачам бажаю почерпнути максимум корисної інформації, яка зможе в подальшому вплинути на їх вибір. Щиро сподіваюсь, що на користь TM Eveline.
Про все - згодом, як стихнуть емоції :-)
У відгука 6 коментарів
Кірнева Людмила

Тестування продовжується

Половина пачки сухого корму з'їдена, 11 пакетиків вологого корму також. Тому вважаю, що можу залишити більш детальний відгук. Сухий корм. Невеликого розміру, але й не малий. Цікаві гранули, без характерного запаху ароматизаторів. Дійсно пахне приємно, злаками. Кіт виїдає геть усе, в порівнянні з Фріскіс (також виробник Пуріна), де залишалася чимало. Даю корм по жменці 3-4 рази на день. Воду кіт п'є гарно, але видно, що його не сушить, як від минулого. Ціна - зараз у АТБ він 140 грн за 800 гр. Коли акція - 120 грн. Вважаю, що ціна = якість, тому і в подальшому буду купувати цей корм. Вологий корм. Сем вже знає, що вранці та ввечері на нього чекає смачний корм. Якщо спочатку тестування він з'їдав не усе, то зараз навіть мисочку вилизує. Запах не різкий, приємний, є шматочки фасольки та м'яска (субпродуктів). Овочі смаккують так же гарно, як і соус та основний складний корму. Не знаю, чи буду купувати - у магазинах вологий корм ще не бачила. тому час покаже. Загалом хочу відмітити, що протягом усього періоду тестування апетит Сема гарний, навіть кіт став більш грайливий - стрибає по деревам, грається з рукою та своїми іграшками. Читала, що у експертів коти перестали линяти. Були сумніви, але бачу, що дійсно кіт почав менше втрачати шерсті. Чи то корм посприяв, чи то активне випадіння шерсті минуло, але мене це результат тішить. В цілому результатами тестування я задоволена, і буду продовжувати. Якщо з'являться нові спостереження, ще обов'язково допишу. ДЯкую порталу за змогу тестувати такий чудовий корм.
У відгука 1 коментар