Широкова Юлія
Широкова Юлія
Експерт - Блогер
Відгуки Широкова Юлія
Коментарі Широкова Юлія
Отримано лайків
27 Like
Широкова Юлія

Завершення тестування

Вже завершила тестування Ентерол Імуно. Хочу зазаначити, що дана дієтична добавка мене приємно вразила.
Антибіотик мені кололи до, а також після операційного вручання, але препарат для підтримки і відновлення балансу мікрофлори не назначили...
Справа в тому, що після операційних втручань (а в мене воно було обширне) імунна система працює не так злагодженно і занато вразлива до віріусів, бактерій. Це і сталося зі мною. Через деякий час після операції я захворіла. В перший день хвороби чоловік саме приніс Ентерол з пошти і я почала приймати капсули. Вже ввчері мій стан покращився.
Препарат я приймала щодня по дві капсули після основного прийому їжі. В мене не виникло ніяких побічних ефектів. Хочу зазаначити, що всі в сім"ї тяжко перехворіли, а мій кашель і нежить минули через 2 дні.
Не знаю, чи це так вплинув на мене препарат, але після його прийому моє волосся стало жирніти набагато менше (я мила голову щодня, тепер же через день).
Але в мене виникло питання: "Ентерол можна приймати тільки під час/після прийому антибіотика чи в період сезонних захворювань також? Антибіотики я прийаю досить рідко, але вже тоді лікарі назначають важку артилерію.
Хочуч подякувати @naprobu.ua та @biocodex ви дуже вчасно запустили цей проект.
У відгука 0 коментарів
Широкова Юлія

Перша пішла або пробіотик отримано

Доброго часу доби.
Ентерол Імуно мною сьогодні одержано. І я вже почала прийом пробіотику. Для мене це дуже актуально, адже місяць тому мене прооперували, а лікар забув назначити пробіотики.
Дуже дякую @naprobu.ua @enterol-imuno за чудову можливість не тільки протестувати продукцію, але й зміцнити організм.
У відгука 0 коментарів
Широкова Юлія

Пробіотик

Якщо чесно, не очікувала потрапити в список учасників. Але я тут. ПРийом пробіотиків для мене актуальний, так як я в жовтні була прооперована і приймала антибіотики
У відгука 5 коментарів
Широкова Юлія

Результати тестування

Ось і підішло до закінчення тестування продукції від компаніїї Avon....

Today мама дуже любить, але не користувалася ароматом більше, ніж три роки... Зазначила, що аромат не змінився, такий же ніжний, яскравий та жіночний. Відчуваються білі квіти...
А щоб не виділятися з цим ароматом, не потрібно обливатися парфумом, варто притримуватися парфумерної етики.

Помаду довелося тестувати мені) Хотіла би зазначити, що помада матова, ндуже ніжна на губах, адже має центр з гіалуроновою кислотою, яка піклується за ніжною шкірою губ. Помада має дуже приємний аромат, дівчаткам, які люблять облизувати губи, вона підійде, адже солодка на смак (це перевірила зовсім випадково). Помаду можна нанести в один шар, тоді вона буде невагома, а можна нашаруавти для більшого ефекту. Я наношу в один невагомий шар, так як більш насичений колір мені чомусь не пасує (не підійшов саме цей рожевий).

Тестуванням залишилася задоволена. Продукція від Avon - високоякісна. Дуже вдячна naprobu за можливість ознайомитися з даною косметикою.
У відгука 0 коментарів
Широкова Юлія

Початок тестування

Вчора дуже сильно здивувалася, коли отримала смс від НП. 23.03 свої дані в переліку щасливчиків не побачила, тому була приємно здивована☺️
Давно хотіла придбати аромат Today, адже мама його обожнює. Тепер він у мене, чому безмежно рада.
Аромати і помади - це моя слабкість😆
Тому дякую @Avon та @naprobu за такий великий шанс протестувати ці продукти.
У відгука 2 коментарі