yuli4ka_litvinenko
yuli4ka_litvinenko
Досвідчений експерт
Відгуки yuli4ka_litvinenko
Коментарі yuli4ka_litvinenko
Отримано лайків
219 Like
yuli4ka_litvinenko

naprobu не перестає тішити

Обожнюю naprobu за те,що щороку напередодні новорічних свят робить такі круті тестування. Звісно,що про таку поверхню мріє кожна. І кожна вже уявляла,як готує смачні сніданки, обіди та вечері на цій кухні. Я не виняток. Таке доповнення до кузні - моя мрія, заперечувати не буду. До цього користувалися звичайною газовою плитою, але була можливість спробувати у знайомих і це кайф. Бажаю,щоб отримали дані товари дійсно ті,хто заслуговують. Чекаю закінчення відбору з нетерпінням.
У відгука 2 коментарі
yuli4ka_litvinenko

Підводимо підсумки тестування!

Підтримка імунітету влітку - чи є в цьому потреба?
Моя думка - однозначно! Навіть влітку, коли є безліч фруктів і овочів, дитячий організм всеодно потребує зміцнення. Саме тому,будо прийнято рішення спробувати Becutan Kids Vits Multi Immuno . Це дієтична добавка,яка має аромат апельсина. Одне саше з двома окремими відсіками містить комбінацію вітамінів, мінералів і пробіотик. Кожен відсік містить окремий порошок. Обидва порошки повинні розчинятися одночасно. Один відсік містить порошок з вітамінами і мінералами (порошок А), в іншому міститься пробіотик Lactobacillus rhamnosus GG (порошок Б).
Склад продукту цілком гарний. Адже містить весь комплекс вітамінів,мінералів та пробіотиків, які особливо потрібні в літній час, коли у дитини постійно брудні руки, може з'їсти не миті ягоди. Так,як Кірілу 1,9р. і зважаючи,що у літній період треба менше додаткових вітамінів ми приймали протягом місяця по 1 саше в день. Можу з впевненістю рекомендувати цей препарат всім,хто має діток.


#naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
yuli4ka_litvinenko

Наше знайомство з Бекутан

Так випало,що нас прийшло відправлення у той же день,коли ми від'їжджали на канікули до бабусі, а там, нажаль,проблеми(а може і на краще) з інтернетом (((.
Але я встигла забрати наш Бетукани і тестити його в селі,а от лишити перший відгук - ні. Тому, пробачте,ділюся лише зараз.. зате сповнена емоцій радості.
Отож, сама упаковка - приваблива, притягує погляд.
У середині є 14 саше. Для нашого віку (1,8р.) потрібне 1 саше на день.
Щодо результатів самого тестування поділюся з вами згодом. А поки щочу подякувати Naprobu за можливість тестувати круті новинки.
У відгука 0 коментарів
yuli4ka_litvinenko

Строк чи йогурт?

То що буде в тестуванні - йогурт чи сирок?
І для якого віку? Дякую ❤️
У відгука 2 коментарі
yuli4ka_litvinenko

Тірамісу і знову моя війна з гарячим шоколадом ?

Нарешті дібралася до тірамісу. Його ну просто неймовірно легко готувати. Холодне молоко, суміш в пакеті і все. Все змішуємо і збиваємо міксером. Маса збільшується на очах. Стає ніжною, повітряною. На смак не приторна, просто тає в роті. Але,треба було додати палички саквоярді. Думаю, шо десерт би вийшов би взагалі бомбезний. Мій висновок: легко, просто, доступно, смачно. РЕКОМЕНДУЮ.

Тепер щодо моєї війни з гарячим шоколадом. Минулого разу я писала про те, що вирішила зробити в мікрохвильовці і зробила помилку,коли налила багато молока. У мене вийшло какао. Але, яке какао... дуже смачне.
І я вирішила взяти реванш і зробити правильний гарячий ШОКОЛАД. Зробила все по інструкції і вуаля. Я тримаю в руці чашку ароматного, неймовірно смачного напою. Це дійсно гарячий шоколад ?. Він густий в міру і божественно смачний. Словом, мій день вдався. Задоволена повністю. Однозначно рекомендую дану продукцію своїм друзям і не тільки.
У відгука 11 коментарів