Стася30
Стася30
Знавець
Відгуки Стася30
Коментарі Стася30
Отримано лайків
13 Like
Стася30

Косметика Vichy для краси та сили вашої шкіри

Здравствуйте, очень-очень жду список участников, хочу протестировать, потому что у меня комбинированная кожа очень проблемная с высыпаниями. Прочла про Normaderm Phytosolution – порятунок для проблемної шкіри, хотелось бы попробовать на себе, ведь сколько средств я перепробовала до конца ни от одного не восторге. Если не попаду в тестировании буду ждать с нетерпением отзывов про этот гель. Всем желаю удачи. И хорошего настроения.
У відгука 9 коментарів
Стася30

Purina ONE®. Мікс, вартий довіри

Початок тестування, мій котик дуже зрадів посилочці і зрадістю приступив до тестування вологого корму. Він в мене дуже привереде, але з'їв все до кінця і не залишив ні краплі. Так що це дуже великий плюс. Він тепер не хоче доїдати свій корм, а вимагає Purina ONE. Сухий ще не коштував. Познайомлю вам з ним: звати Семен Семенович (Сєня), 6 років, кастрований, голубий британець, характер вередливий. Нам приїхав корм для стерелізованих котів: 42 вологого зі смаком індички і 800 гри. сухого зі смаком лосося та пшениці. З радістю будемо продовжувати тестування та ділитимося нашими враженнями.
Всім вдалого тестування і смачного котикам)))
У відгука 3 коментарі
Стася30

"Purina ONE®. Мікс, вартий довіри".

В очікуванні списку на тестуванні корму. Всім успіхів нашим пухнастим чотириногим друзям)))
Смачного)))
У відгука 4 коментарів
Стася30

ПреМама Дуо – вітамінний комплекс для вагітних та мам, які годують грудьми

Буду із задоволенням читати відгуки. Я не буду приймати участь в тестуванні, так як вже не годую груддю. Але мені дуже цікаво про них дізнатися більше, бо в мене дуже багато є знайомих які вагітні, так що з нетерпінням буду чекати відгуки. Всім тестуючим удачі. Чекаю на ваші відгуки.
У відгука 1 коментар
Стася30

Тестирование ReCream

Здравствуйте всем, я тестировала крем от опрелостей РеКрем. Могу отметить, что теперь в нашей аптечке будет именно он, ведь он многофункциональный, приятный нежный и парфумированный аромат, после него кожа нежная, не сушит. У моей дочери на данный момент лезут зубки, всё во рту ( игрушки, бумажки и т.д.), вот и получился казус "расстройство", попка покраснела, я намазала РеКремом ей, результат на утро просто супер, и к моему удивлению (раньше она не любила дико эту процедуру), утром попросила сама меня намазать кремом ей. Ещё один плюс- в начале декабря выпал снег и был мороз, у моего сына и дочери всегда обветривались щечки в такую погоду, но благодаря РеКрему, можно забыть про эту непреятность?. Просили протестировать под мейкап, так вот что я скажу можно и даже так использовать, есть одно "Но" нужно будет 20 минут подождать, если сразу наносить тональный крем, то он неравномерно будет ложиться. Так что моим знакомым, подружкам буду рекомендовать его. Я очень довольна что поучаствовала в этом тестировании и открыла такой крем, ведь он для моей большой семьи"палочка-выручалочка". Теперь в моей сумочке всегда ReCream.
У відгука 2 коментарі