Ololo05
Ololo05
Знавець
Відгуки Ololo05
Коментарі Ololo05
Отримано лайків
9 Like
Ololo05

Готуємо сани і джем на зиму влітку!

Збитий десерт і желе, як я писала раніше, вдало пройшли і випробування, і експерименти.
І черга дійшла до желфіксів. Тому джем не забарився. Щоб вийшло смачно і швидко, потрібно дотримуватись інструкції. Не хотілося експериментувати, тому що цього року фрукти і ягоди трохи задорогі.
Отже, джем виходить смачним, густим, а найголовніше – зберігаються всі корисні мікроелементи, бо раніше довго варила, щоб було густіше варення.
Тому раджу використовувати всім, хто полюбляє консервацію, хто не хоче довго виварювати, а полюбляє смакувати (сніг і мороз за вікном +хліб+варення=затишок❤).
У відгука 0 коментарів
Ololo05

Смакуємо й експериментуємо разом!

"Чому б не приготувати тортик?" – подумала я. Та не хотілося довго вовтузитися з готуванням, тому мій вибір був очевиднии – це буде бісквіт із шоколадним сметанно-сирним кремом.
Бісквітні коржики вдалися, а ось про згущувач для крему я забула, а часу бігти в магазин не було. І тут мені на допомогу прийшов желфікс, з додаванням якого крем став більш густим!
Проте на цьому я не зупинилася і подумала, чому б не використати збитий десерт і зробити його шоколадним, щоб покрити зверху аля-тортик. 3 хвилини міксером вжух-вжух – і ніжні шоколадні вершки вже готові!
Отож, дівчатка, продукція знадобиться і допоможе кожній чи то досвідченій господині, чи то кондитеру-початківцю!)
У відгука 0 коментарів
Ololo05

Куштуємо всі!

Отримала продукцію на тестування! По-перше, була вражена розмірами упакування (величезна коробка, в якій "телімпалися" пакетики), але то таке. Та на цьому сюрпризи (приємні)не закінчилися, адже окрім продукції був і невеличкий бонус, завдяки якому консервація виходить не лише смачною, а й гарною (так би мовити, естетика має бути всюди). Звичайно ж, після цього одразу ж тестувати, що ж то воно таке. І найпростіше і найпривабливіше було спробувати збитий десерт. Дєвааачкііі, це якийсь отвал башки. Якщо ви хочете щось швиденьке, легеньке і смачненьке, то це саме про цей смаколик, який може бути і доповненням (як крем/прикраса) для торта, і повноцінним десертом (із крихтами печива/як морозиво/із фруктами). А про інші види продукції я напишу в наступному відгуку!)
У відгука 0 коментарів
Ololo05

Желфікс Dr. Oetker – готуй та консервуй креативно!

Отримала продукцію на тестування! По-перше, була вражена розмірами упакування (величезна коробка, в якій "телімпалися" пакетики), але то таке. Але на цьому сюрпризи (приємні)не закінчилися, адже окрім продукції був і невеличкий бонус, завдяки якому косервація виходить не лише смачною, а й гарною (так би мовити, естетика має бути всюди). Звичайно ж, після цього одразу ж тестувати, що ж то воно таке. І найпростіше і напривабливіше було спробувати збитий десерт. Дєвааачкііі, це якийсь отвал башки. Якщо ви хочете щось швиденьке, легеньке і смачненьке, то це саме про цей смаколик, який може бути і доповненням (як крем/прикраса) для торта, і повноцінним десертом (із крихтами печива/як морозиво/із фруктами). А про інші види продукції я напишу в наступному відгуку!)
У відгука 0 коментарів
Ololo05

Hell energy

Пишу второй отзыв) предыдущий, если интересно, ищите ниже) так вот, выпила я ещё раз эту продукцию) Всё было бы отлично, если я не пила её вечером) Не смогла уснуть до 3-х часов ночи или утра (хм... у меня тогда уже всё перепуталось). Это говорит о том, что со своей функцией взбодрения энергетик справляется. Но был и минус: утром и до второй половины дня я чувствовала вкус напитка с привкусом таблеток... ?
У відгука 9 коментарів