LenkaLena
LenkaLena
Новачок - Блогер
Відгуки LenkaLena
Коментарі LenkaLena
Отримано лайків
15 Like
LenkaLena

Зволожувальний крем для рук SWEET COCONUT

Я дууууже чекала на крем, адже маю проблему із сухою шкірою рук. Перше, що варто зазначити - не дуже зручна кришечка на тюбику. Ще відкрутити - не проблема, а от закрутити після застосування крему - я правда разів з 10 ловила її в польоті, або шукала під диваном) Однозначний плюс крему - запах, тут справді важко встояти. Приємна консистенція - крем не залишає жирного сліду, тому зручний у використанні не тільки вдома. Але головного заявленого ефекту я не відчула - мої руки за хвилин 40, може годину, попросили їх зволожити знову. Чи це пов*язано з індивідуальними чинниками, чи що, але для мене крем слабенький)
У відгука 10 коментарів
LenkaLena

Розсипчаста пудра MATT MY DAY BANANA

Мені сподобалась) На шкірі не відчувається, має приємний запах, не скручується в складках шкіри і головне - універсальна для будь-якого тону і типу шкіри. Однозначно раджу!
У відгука 7 коментарів
LenkaLena

Тональна основа LIQUID CONTROL

Легкий тонуючий засіб, не створює ефекту маски. Якщо ви шукаєте щось, для вирівнювання тону обличчя - це засіб однозначно для Вас) Але в разі потреби маскувати сер*йозні недоліки - точно не підійде. Матуючий ефект зберігався не так довго, як того хотілося, але все ж він був. Примітка для тих, хто хоче спрлбувати - засіб дуже рідкий, тому потрібно бути акуратними з флаконом, якщо не закрутити до кінця - може перелитись.
У відгука 12 коментарів
LenkaLena

Зволожувальна бульбашкова тканинна маска

Особливого ефекту не помітила. Так, кумедна структура, веселий зовнішній вигляд) Шкіра певний період після застосування була ніжною, але приблизно, через 2-3 години з*явилась сухість. Можливо, це індивідуальне, можливо й ні...
У відгука 6 коментарів
LenkaLena

Туш BIG VOLUME REAL SHOCK

Напевно найкращий продукт зі всього боксу - зручна кісточка, хороша консистенція, глибокий чорний колір. Туш не перебивалась на повіки протягом дня, не осипалась, не викликала дискомфорту. Однозначно - 10/10!)
У відгука 10 коментарів