Elena_La
Elena_La
Експерт
Відгуки Elena_La
Коментарі Elena_La
Отримано лайків
11 Like
Elena_La

Тестування емульсії Topicrem

Чутлива шкіра - це не вирок, коли на полиці стоїть емульсія для тіла Topicrem. Це знахідка, яка потребує уваги кожного з проблемами шкіри. Вже 2й тиждень я і син зволожуємо шкіру і я розумію, що після закінчення тестера наша сім'я залишиться з Topicrem.

На фото демонструю,  як змінилась шкіра долоні сина, сухість перестала турбувати так сильно, як раніше. Задоволення отримали всі.

Мені дуже сподобався склад продукту і те, що алергії не визвав в нашої родини.

Дякую, за можливість тестувати якісний продукт.
У відгука 0 коментарів
Elena_La

Враження від тестування емульсії для тіла Topicrem

Всім доброго дня!  Мене обрано для тестування ультразволожувальна емульсія для тіла Topicrem я дуже радію з цього приводу.

В мене чутлива шкіра, в зимку це відчувається дуже сильно, сухість і зневоднення, шелушіння.

Тому завжди використовую емоленти.

Дякую за можливість познайомитися з Topicrem @naprobu.ua.
Перші враження дуже приємні, емульсія не залишає плівки і жирних слідів, приємний запах. Після нанесення відсутнє бажання змити з себе. Допомогла моєму синові прибрати сухість рук. В нього з народження суха шкіра долоні. Після кожного миття рук, зволожуємо.

Гарна знахідка в зимову поруроку всієї родини.
У відгука 0 коментарів
Elena_La

Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно курс пройдено

Я приємно вражена вітамінами Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно
Дуже зручний спосіб вживання, розведи вміст саше в воді або йогурті і запропонуй дитині.
Вітаміни потрібні організму як і пробіотик. Не можу сказати на всі 100%, що саме бекутан допоміг впоратись з контактним дерматитом, але стан покращився. Алергію і порушень ЖКТ не викликав.  Приємно спробувати і отримати тільки позитивний результат.
У відгука 0 коментарів
Elena_La

Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Дякую naprobu.ua за можливість познайомитися з Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно. Це дієтична добавка складається з вітамінів, мікроелементів та пробіотик Lactobacillus rhamnosus GG, дуже вчасно, після зими потрібно поповнити запаси вітамінів в молодому організмі дитини.
Я вивчила склад і проконсультувалася з педіатром, отримала дозвіл і запропонувала сину.
Він не звик пити напої,  окрім води, йому не сподобався смак. Розчинила в йогурті і син випив з задоволенням.  Результат напишу після курсу.
У відгука 0 коментарів
Elena_La

Рыба - это всё для нашей семьи

Моему сыну 2 г., когда в рационе появилась красная рыба, он просто съедал сам и помощи не просил. Мы с супругом тоже очень любим рыбку, но её очень тяжело приобрести свежую. Надеюсь, что мне повезет. Всем удачи!
У відгука 0 коментарів