Elena_bondarchuk
Elena_bondarchuk
Знавець
Відгуки Elena_bondarchuk
Коментарі Elena_bondarchuk
Отримано лайків
18 Like
Elena_bondarchuk

З Wella впевненість на всі 100%

Привіт всім!
Ділюся й я своїм досвідом використання засобів для стайлінгу Wella Deluxe.
Сьогодні у вихідний день вирішила зробити собі настрій ще зранку й накрутити волосся, а заодной протестувати мус і лак для Wella Deluxe.
Від природи маю неслухняне пористе волосся, яке ще й пушиться. Накрутку робила на свіжовимите волосся. Перед сушкою нанесла трохи мусу. Він дуже добре піниться, зручно наноситься, не склеює волосся, його легко можна потім розчесати. Я навть трохи витягнула його феном і все добре зафіксувалося. Мус має дуже гарний запах і приємну текстуру, як хмарка. Мусом дуже задоволена, однозначно буду використовувати його й надалі та радити подругам. Незамінна річ у домашній косметичці кожної дівчини.
Далі діло дойшло до кучерів. Я маю стайлер, тому накрутка зайняла у мене не більше 10 хвилин, зафіксувала все лаком Wella і в мене вийшли легенькі, романтичні хвильки. Саме те, що потрібно для прекрасного літнього настрою, щоб виглядати на всі 100%.
У відгука 2 коментарі
Elena_bondarchuk

Wella - це завжди про якість

З продуктами Wella я знайома давно. Брнед завжди дбає про свою продукцію, а користувачі можуть бути впевнені у її якості.
Ох ці дівчата) Кучеряві - хочуть випрямити, а з прямим волоссям - накрутити. Так само й я) Завжди мріяла мати кучеряве волосся. Аж ось коханий прочитав мої думки :) і на день народження я отримала в подарунок автоматичний стайлер. І одразу стало питання про засоби для стайлінгу, тому що моє волосся зовсім не хоче фіксуватися в локони.
Як я зраділа, що пройшла відбір на тестування, тепер я зможу робити будь-які укладки і не хвилюватись, що так старалась, а все марно.
Мені прийшов червоний невеличкий мішечок-косметичка, в якому були два засоби - лак та мус для волосся. Косметичка стала дуже приємним бонусом до набору. Згодом детальніше опишу свій досвід використання цих продуктів для створення зачісок.
У відгука 0 коментарів
Elena_bondarchuk

Творопиш

Сьогодні вперше спробувала приготувати сирну запіканку за допомогою сухої суміші "Творопиш" від Dr.Oetker. Готувала по рецепту "Сирна запіканка", але також сирну масу, яка приготовлена за допомогою даної суміші, можна використовувати як начинку для ватрушок, пирогів та сирників. Зручно, що всі потрібні інгредієнти зазвичай завжди є у холодильнику. Достатньо просто використати дану суміш та приготувати даний десерт. Замість родзинок я додала свіжий банан. Моя запіканка вийшла чудовою, гарно піднялася й пропеклася (саме за 60 хвилин). Смак десерту дуже ніжний та з радістю сподобається малечі. Планували їсти на сніданок, але не втрималися від вечірньої дегустації цієї неймовірно ароматної запіканки. Дякую за можливість проекспериментувати та приготувати щось новеньке!

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки
У відгука 4 коментарів
Elena_bondarchuk

Найшоколадніший шоколад

Я зазвичай полюбляю пити чай ввечері та каву зранку. Завдяки участі у тестуванні, змінила свої звички. Спробувала й я протестувати суміш для приготування напою "Гарячий шоколад" від Dr. Oetker.
Готувала так, як вказано на упаковці. Змішувала суміш із 150 мл молока та кип'ятила, постійно помішуючи. Вийшов дуже густий напій з неймовірним ароматом. Консистенція дуже густа, як розплавлена шоколадка. Наступного разу буду брати трохи більше молока, щоб було зручніше пити. Але це дуже смачно. Солодкоїжки зацінять)
У відгука 9 коментарів
Elena_bondarchuk

Тірамісу для лінивих :)))

Дякую сайту Naprobu та виробнику Dr.Oetker за мовжливість протестувати й спробувати вашу продукцію. Дуже люблю десерт тірамісу, але завжди думала, що його довго готувати, що для цього потрібно багато дорогих інгрідієнтів і легше купити вже зразу готовий десерт.
З сухою сумішшю для тірамісу приготування виявилось досить легким. Крем готувала згідно з інструкцією, потім залила ним печиво савоярді і поставила в холодильник. Наступного вечора ми вже ласували смакотою. Результат порадував усю сім'ю. Те, що потрібно довгими холодними зимовими вечорами!
У відгука 7 коментарів