ylevchenko
ylevchenko
Знавець - Блогер
Відгуки ylevchenko
Коментарі ylevchenko
Отримано лайків
3 Like
ylevchenko

Враження від тестування та вдячність домашнього улюбленця

Ми з моїм песиком Рексом щиро вдячні за можливість долучитися до тестування нового для нас продукту Purina DentaLife. Щоденна гігієна порожнини рота нашого улюбленця дуже важлива та впливає на його загальне самопочуття. Саме завдяки таким ласощам можна з легкістю доглядати за зубами собачки, щоб було не тільки смачно, а й корисно. Такий корм можна використовувати з основним раціоном, він багатий на корисні вітаміни та мікроелементи, що покращують здоров‘я пухнастого друга. За період тестування ми помітили, що зубки стали здоровіші, немає нальоту на емалі, немає неприємного запаху з порожнини рота. Песик з радістю ласує смаколиками та завжди готовий радувати нас своєю ласкою та любов’ю. Також хочеться відмітити зручне пакування та застібку, яка дозволяє залишати продукт в належному стані навіть після відкриття упаковки. Однозначно будемо купувати й надалі ласощі для собак Purina DentaLife, тому що вони приносять користь для здоров’я пса, економні й зручні у використанні та мають приємний запах. А радість від таких ласощів можна побачити на фото! #naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 2 коментарі
ylevchenko

Перше враження. Отримання відправлення. Початок тестування.

Отримали набір Purina Pro Plan DentaLife палички для здоров'я зубів у собак середніх порід на тестування. Приємно, що доставили дуже швидко й на перший погляд високоякісний продукт, який має зручне пакування із застібками. Будемо перевіряти корисні смаколики в дії й сподіваюся, що дані жувальні ласощі у вигляді паличок для підтримання здоров'я зубів та ротової порожнини стануть смачним та корисним рішенням для щоденного догляду за ротовою порожниною улюбленця. Тим паче, що наш Рекс дуже схожий на собачку з пакування. Далі буде.
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 0 коментарів
ylevchenko

Проблема із звітом

У питання №5 загального звіту відсутній функціонал для вибору декількох варіантів відповідей, а питання звучить "основні плюси".
У відгука 0 коментарів
ylevchenko

Відгук про тестування Purina One

Отримали для тестування сухий корм Purina One з індичкою й цільними злаками та вологий корм Purina One з тунцем та зеленою квасолею. Маємо дуже вибагливого в їжі кота, який має схильність до хвороб сечовивідної системи, тому що не виходить на вулицю і цілими днями сидить вдома. Ветеринари радять для таких котів лише високоякісний корм, щоб дбати про здоров'я сечовивідної та імунної систем. Одразу зраділи, коли побачили, що корм марки Purina One виготовлено з високоякісних інгредієнтів, що відмінно засвоюються травною системою, забезпечуючи добре перетравлювання їжі, та полегшує виведення ковтунів із травного тракту, а збалансований вміст мінеральних речовин допомагає зберігати здоров’я сечовивідної системи кота. Наш домашній улюбленець одразу полюбив цей корм, їсть із задоволенням. А ми спокійні за його здоров'я! Тепер тільки Purina One!
У відгука 2 коментарі
ylevchenko

Purina One ідеально підійшов моєму вибагливому коту!

Purina One ідеально підійшов моєму вибагливому коту! Дали йому вологий корм з тунцем та зеленою квасолею, їсть із задоволенням. Перепробували вже безліч кормів різних марок кормів, деякі кіт відмовлявся навіть куштувати. Зараз, навпаки, він в очікуванні кожного прийому їжі. Так як кіт домашній, на вулицю не виходить, йому ідеально підійшов цей корм, тому що він містить всі необхідні вітаміни, сприяє виведенню шерсті, дбає про здоров'я імунної системи. Котик завжди в хорошому настрої, в нього гарна блискуча шерсть, грайливий та вдячний за смаколики. #PURINAONE_UA
У відгука 0 коментарів