1568954639
1568954639
Експерт - Блогер
Відгуки 1568954639
Коментарі 1568954639
Отримано лайків
35 Like
1568954639

Підводимо підсумки по киселикам від @Dr.Oetker

6+
Хочу написати просто .Киселі це моє спасіння, особливо коли троє донечок і у кожної свій смак Але коли у @Dr.Oetrek такий неймовірний асортимент смаків киселів ,і кожний може вибрати свій .І це чудово бо особливо коли є киселі швидкого приготування за 30 секунд де і дитина може сама приготувати то це як чари.Бо готувати з дітками і отримувати емоції це круто.Класичні киселі на велику родину чи компанію також готувати легко і швидко.І ще раз повторюсь що киселі від @Dr.Oetker це ваша супер сила,з якою ви швидко і як по велінню чарівної палички в мить готуєте смакоту.І родина щаслива і мама не стоїть у плити пів дня.Смаки журавлина,полуниця,лісові ягоди,вишня стануть вашими улюбленими з першої ложки.Готуйте легко і смачно і швидко а вам в цьому допоможе кисіль від @dr.Oetker і сайт @naprobu.ua з яким це легко все втілити в життя.
У відгука 4 коментарів
1568954639

Киселі -любов з першої ложки

3+
Сьогодні спробували зі старшою донькою приготувати кисіль від @Dr.Oetker .Неймовірний асортимент смаків ,де кожний підбере свій улюблений смак, особливо, коли вдома як у мене багато діток ,то це дуже швидко,легко,смачно і корисно,а саме чудове те ,що діти самі можуть собі зробити смакоту, звичайно не зовсім малі бо потрібен кип'яток.Я задоволена і однозначно рекомендую .А ви поки читаєте я побігла ще зроблю чашечку смачного кисілю.
У відгука 9 коментарів
1568954639

Відчуття після прийому препарату Ентерол Імуно

20 днів тому ,я розпочала тестування з @naprobu.ua новий унікальний пребіотик ТМ,, Ентерол Імуно ,,, перевагою якого є те , що його можна сумісно застосовувати з антибіотиками.,але не є лікарським засобом.
Для багатьох є важливим ,що Ентерол Імуно не містить глютену , вєганський, бо капсула на 100 %без діоксиду титану. Але містить лактозу ,тому не можна вживати за наявності різних форм непереносимості лактози.І тому рекомендую, перед застосуванням препарату звернутися до лікаря.
Найголовніші переваги :
-Відновлення мікрофлори кишківника та зменшення наслідків після застосування антибіотиків.
- Містить вітамін С для противозапальної активності в кішківнику .
-Вітамін D для активації імунних процесів .
-Цинк Zn ,що сприяє західній функції клітин кишківника .
Капсулу дуже легко ковтати,запах мало відчутний.
Можна застосовувати дітям та дорослим від 15 років.
Моє відчуття після прийому препарату Ентерол Імуно. - позитивні ,хоч і були в перший тиждень проблеми з кішківником.Стан шкіри обличчя став в рази кращій ,зникли висипання і почервоніння.Також я стала краще себе почувати , більше енергії відчувати в тілі.
Рекомендую препарат Ентерол Імуно,але будь ласка будьте ,звертайтеся до лікаря і тільки після того приймайте Ентерол Імуно.
#naprobyua_відгуки
#бурда
#ентерол_імуно_naprobu_ua
#ентерол_імуно_відгуки
У відгука 0 коментарів
1568954639

Тестування, знайомство з Ентерол Імуно

П'ять днів тому ,я отримала на тестування такий важливий на даний час препарат Ентерол Імуно. Для мене особисто було важливим розпочати прийом препарату ,бо я нещодавно приймала антибіотики,і після того погіршився стан всього організму ,почалися проблеми з кішківником , висипання на обличчі.Сьгодні приймаючі п'ять днів ,я уже відчула ,що в мене немає важкості в животі,і моя шкіра без нових висипань,я сподіваюся що і надалі наше знайомство з Ентерол Імуно ,піде так чудово і на далі.
У відгука 0 коментарів
1568954639

Те ,без чого ви не зможете більше жити...

3+
Сьогодні після важкого дня,повкладавши майже спати трьох донечок,мені так захотілося приділити собі увагу. І це так круто коли ти можеш кайфувати від того що ти робиш. Я після душу,вирішила нанести мус на вологе волосся і відразу взялася тестити новий лак Wella Deluxe надійна укладка на цілий день .
Дуже сподобалося те ,що при легкому натисканні ,лак розпилюється дуже легко і не треба зусиль. Це важливо коли ти сам собі перукар.
І відразу скажу що і чоловік зацінив ,як волосся виглядає.
Лак не склеює пальці,не має їдкого запаху , навпаки - приємний . Це дуже радує коли в домі багато маленьких діток.Я радію ,що тепер у мене є в арсеналі такі помічники від #Wella_Deluxe мус і лак для волосся PERFECT FIXATION надійна укладка на цілий день. Бо з мусом волосся стає шовкове,не стирчать у різні боки,і ефективність до наступної мийки голови.А лак робить зачіску бездоганною.100% це мої фаворити.
І супер що цю лінійку можна придбати ексклюзивно у мережі магазинів Eva.
У відгука 2 коментарі