Marine Egorova
Marine Egorova
Експерт
Відгуки Marine Egorova
Коментарі Marine Egorova
Отримано лайків
14 Like
Marine Egorova

Памперс

А вот скажите, финальный отчёт нужен и для тех кто в подарок получил за активность подгузники? Где можно найти финальную анкету? Я ее не вижу.
У відгука 5 коментарів
Marine Egorova

Наш подарок - подгузники

ПОДГУЗНИКИ В ПОДАРОК
Хочу написать пост о том что получили в подарок подгузники на пробу. Мы получили их за активность. Подарок от @naprobu.ua @pampersactive
Обновленные памперсы очень тонкие, имеют приятный запах, набираются и не протекают, хорошие резинки, покраснений и роздражений на них нет. Советую. Пользуемся ими больше недели они мне безумно нравятся, ребенку комфортно передвигаться так как они тонкие.
Будем пользоваться далее, но будем брать размер 5, на 4(10-15кг) на 9800кг то они нам впритык. И это как по мне единственный недостаток несоответствие размер.
У відгука 0 коментарів
Marine Egorova

Ми таки спробуємо підгузки Памперси актив бебі

Прийшов лист про те що ми стали 1 із 500 учасників які отримають додаткові підгузки,і ми спробуємо їх. Будемо тестувати. Дякую naprobu.ua за таку можливість. З нетерпінням чекаємо на підгузки
У відгука 2 коментарі
Marine Egorova

Тестування

Шкода що не стала експертом з тестування. Дуже хотілось. Але,будемо слідкувати за тими хто отримав і їх відгуками.
У відгука 2 коментарі
Marine Egorova

Не потрапили в тестування

Хочеться скоріше почитати відгуки, але хочеться щоб правду писали, нам скоріше потрібно змінити те чим ми користуємось зараз.
У відгука 1 коментар