Ju Go
Ju Go
Знавець
Відгуки Ju Go
Коментарі Ju Go
Отримано лайків
2 Like
Ju Go

Простоквашино-сиркова насолода!

Дякуємо Напробу за можливість скуштувати смакоту. Текстура сирків надзвичайно ніжна,збита творожна маса , різноманітна палітра фруктових смаків чудово підходить і смакує кожному малюку. Простоквашино ідеально підходить для перших пр кормів. Чекаємо на ще більше смаків і зручних ємкостей для прогулянок. А які ваші враження? Діліться!
У відгука 1 коментар
Ju Go

Сирок без цукру

Надзвичайно смачний і корисний сирок без цукру. Саме те,чого всі так чекали. Ідеально підходить на сніданок,перекус чи вечерю. Можна взяти собою на прогулянку чи в поїздку. Мій малюк зїдає швидко і просить ще. Сирок без кумочків,тане в роті,мвє приємний запах.Дякую організаторам за смачні тестування.
У відгука 0 коментарів
Ju Go

Юлія Шевчук про Cooker

Дякую Напробу за можливість познайомитись з таким прекрасним брендом і його сервісом! Дегустація пройшла на ура. Смачнющі молочні сосиски синочок написав,шо я не встигла чистити. Чоловік радів,що бутерброди можуть бути з різною ковбаскою пару раз на день.))) Балик Дарницький,то окрема любов. Він настільки смачний,що карбонара вийшла особливо смачною. Дякую за швидку і безпечну доставку.
У відгука 0 коментарів
Ju Go

Чекаю список учасників.

Дуже хочу спробувати цю серію,щоб в подальшому купляти.
У відгука 7 коментарів
Ju Go

Збитий десерт просто ВАУ!)))

Вирішила не зволікати і спробувати #збитийдесерт -чому я не купляла його раніше!!? На 150 мл молока + пакетик #DrOetker_збитийдесерт виходить пару порцій для всієї сімї-ситний,кольоровий за рахунок фруктів,пухкий десерт і тане в роті,якому діти і дорослі дуже радіють! Він нагадує смак дитинства-смачнющий пломбірррр.Найголовніше,що не потрібно багато літрів сметани і безкінечну кількість загущувачів,щоб вийшов крем для торта. Збитий десерт #DrOetker готується за 3 хвилини збивання міксером. Я щиро вдячна організаторам проекту,за можливість знайомства з цією продукцією!Хочеться готувати ще і ще! Попереду тестування #желедляторта з збитим десертом та фруктами.
У відгука 0 коментарів