aliskachorney
aliskachorney
Знавець
Відгуки aliskachorney
Коментарі aliskachorney
Отримано лайків
7 Like
aliskachorney

Чекаю реальних відгуків

Я, нажаль, не потрапила в проект, але дуже хочеться дізнатись реальні відгуки які допоможуть вибрати той ошийник який дійсно захистить до дошнього улюбленця від паразитів. Тому сподіваюсь на правдиві, обгрунтовані та доказові відгуки. Здоров'я вам та вашим маленьким друзям.
У відгука 0 коментарів
aliskachorney

Хочеться спробувати

Прочитавши відомості про крем- можна сказати що він є незамінним помічником для матусь та діток адже його можна використовувати при різних ситуаціях. Дуже хочеться спробувати щоб підтвердити його дію.
У відгука 2 коментарі
aliskachorney

Лактазік Сперко результати тестування

Отже, протестувавши препарат я готова зробити висновки. Спочатку слід зазначити, що кожна дитина так як і дорослий по-різному реагує на один і той самий препарат, комусь допомагає, комусь- ні. На сьогоднішній день Макарчику 3 місяці і кишкові коліки нас майже не турбують. Наше перше знайомство з препаратом Лактазік Сперко відбулося ще в пологовому будинку. На другу ніч життя малюк влаштував мені суцільне пекло. В цілому від 19.00 і майже до 7.00 ранку він проспав одну годину. Ввесь час кричав, звивався. На той момент йому не допомагало ні масажик, ні викладування на животик, ні ті капельки які були в мене. Зранку, за порадою лікаря, ми придбали даний препарат. Результат був зразу і десь на відсотків 85, так як малюка все ж ще мучило. Проблем зі стулом не було, газіки теж здебільшого виходили добре. Але, 100 відсоткового результату не було, так як коліки залишились по -вечорах, бувало, що і навіть після прийому препарату він все одно кричав, бувало і до двох годин. Але, як то говориться, все пізнається в порівнянні. Тому порівнюючи стан дитини до прийому Лактазік Сперко і після – то результат помітно зразу. Загалом, від народження і майже до 2 місяців ми випили 3 флакончика. За цей час я помітила, що десь через 5-6 днів після відкриття дія препарату послаблювалась. З чим саме це пов'язане, сказати важко, спочатку думали, що організм дитини просто звик до препарату, але відкривши свіжий флакон результат знов був хороший. А можливо це зв'язано з тим що після відкриття термін придатності препарату 3 тижні? Не знаю. Цікаво, можливо хтось теж стикнувся з таким? Коли прийшла посилка з препаратом Лактазік нам вже було 2 місяці і 3 тижні, коліки стали слабшими і Лактазік допомагав вже на 100 відсотків, зараз ще даю малюку на ніч і інколи вдень коли бачу, що його турбує. Однозначно препарат виконує свою дію і допомагає полегшенню симптомів, тому я буду його рекомендувати своїм знайомим.
У відгука 4 коментарів
aliskachorney

Лактазік

Дала Лактазік малому на ніч і він проспав 5 годин поспіль, такого ще не було, максимум це 3 години. Поки що результат препарату хороший і дієвий.
У відгука 4 коментарів
aliskachorney

Лактазік

Отримала сьогодні посилочку з препаратом Лактазік. Нашому малюку, на сьогодні, майже 3 місяці і коліки його турбують з першого дня життя. Ось тоді ми і почали приймати данний препарат за порадою педіатра. Останніх два тижні ми приймаємо інший препарат який має інакшу дію, тому буде цікаво повернутись до прийому Лактазік і порівняти його дію як з іншими препаратами так і з тими результатами які були у перший місяць життя.
У відгука 0 коментарів