Діана_Артеменко
Діана_Артеменко
Експерт - Блогер
Відгуки Діана_Артеменко
Коментарі Діана_Артеменко
Отримано лайків
53 Like
Діана_Артеменко

Наш досвід

Доброго дня. Ми з синочком дуже активно тестували суміш NAN 3 Optipro . Вовчик особливо любить тестування, в яких треба щось їсти ))) Зараз нам 1 рік і суміш синок вживає раз на добу - вночі , розмір порції зазвичай 180 мл . Тепер про суміш : вона має гарний смак - Вова їв,пив із задоволенням. Після суміші ми міцно засинали , бо синочок був ситий і його не турбував животик . Із випорожненнями теж все ок - закрепи нас взагалі не мучили . Тож , на основі власного досвіду, можемо рекомендувати суміш NAN 3 Optipro іншим матусям . Здоров'я і мирного неба нам всім )))
У відгука 0 коментарів
Діана_Артеменко

Ми експерти

Синочку нещодавно виповнився 1рік і тому ми не роздумуючи подали заявку на участь у тестуванні) і тепер ми експерти 🥳. Суміш Nan 3 Optipro ми раніше не вживали , тому це буде цікавий для нас досвід. Сподіваємося, що наші відгуки допоможуть матусям обрати правильну суміш для своєї малечі. Ми в очікуванні посилочки )))
У відгука 0 коментарів
Діана_Артеменко

Ніжна курочка від КоКо

Дуже ніжна курочка від КоКо - це неймовірно смачно 😋. Пюре ніжне , насичене , густе та поживне. Ідеально підходить як гарнір до овочевих пюре чи каш 😊 . Мені сподобалося пюре - це найкраще пюре із курочки яке я куштувала ( у мене троє діток , досвід куштування великий 😄).
Вовчик з'їв із задоволенням всю баночку , будемо тепер шукати його на поличках магазинів ( підкажіть хтось де шукати 😉) .
Дякуємо напробу та КоКо за таке смачне тестування ☺️.
У відгука 0 коментарів
Діана_Артеменко

КоКо

Ми з Вовчиком дуже зраділи, коли побачили себе у списку експертів КоКо , адже ми любимо пробувати щось нове та смачне 😋 .
З чого починається вибір продукту в магазині? - із обгортки . Тут все добре - дизайн та кольори звертають на себе увагу, одразу хочеться взяти баночку в руку ))) а мультяшне курчатко дає зрозуміти діткам , що у баночці щось смачненьке для них 🤗 .
Коли баночка вже у руках, то звісно хочеться прочитати склад продукту, адже це новинка , завжди цікаво що там всередині. Мене все влаштувало - а дитя вже зачекалося - ну коли вже відкриють ту баночку )))
І ось перший кусь - Вовчик задумався на секунду, прожував і знову відкрив рота - це гарний знак , продовжуємо їсти ☺️.
Таким чином ми вже спробували два супи-пюре: з курочкою та овочами, з курочкою та гарбузом))) З гарбузом нам особливо сподобалося , бо ми в принципі не байдужі до гарбузів 😅.
Щодо об'єму баночок , то нам у 11 місяців однієї баночки якраз вистачає на один прийом їжі )))
Дякуємо за можливість пробувати щось нове .
У відгука 0 коментарів
Діана_Артеменко

КоКо

Дякуємо, посилку отримали , будемо куштувати 😋 . Чесно кажучи, думала що буде лише 3 баночки , по одній кожного виду , а тут аж 9 🤩
У відгука 0 коментарів