ya_smernova
ya_smernova
Новачок
Відгуки ya_smernova
Коментарі ya_smernova
Отримано лайків
9 Like
ya_smernova

Відгук після 2 тижні ж використання

Зажди на зиму моя шкіра починає дуже сохнути і появляється неприємне шелушіння( я довго не могла знайти для себе хороший крем, від якого б і не з’являлися прищі, і гарно насичував мою шкіру потрібними елементами!
І ось я натрапила на цю дивовижно лінійку від Collistar і вирішила спробувати!
Результат мене підкорив ! Я взагалі ні разу не відчувала стягнутості, сухості, шелушіння! Шкіра зволожена і насичена! Має рівномірний гарний тон! Крем легкої текстури, що гарно впитується не залишаючи жирної плівки! Мені сподобалося ) в мене нормальний тип шкіри, але здається що цей крем підійде для всих типів
У відгука 1 коментар
ya_smernova

Відгук після 2 неділь використання крему і с ворожки від Collistar

Почту свій відгук із сиворотки! Вона просто неймовірна!!! Дуже гарно зволожує і насичує шкіру киснем ! Я її просто наносила на зволожену водою шкіру і зверху закривала кремом !! Єфект просто ВАУ!! Також за допомогою сиворотки робила домашні масажі для обличчя !

Крем уже більш складної білої консисткнції , також добре підійшов для холодної пори року! Обличчя дихає але і не обвітрюється на вітру, морозі! Одним словом - РЕКОМЕНДУЮ!
У відгука 2 коментарі
ya_smernova

Дуже сподобався крем!

Це саме той ідеальний крем, який я шукала для цієї пори року! Він легко впитується , немає жирної плівки , зволожує і насичує шкіру! Це моя любов! Зочу замовити такий же своїй мамі) їй також підійшов і вона також залишилася в захваті !)) ще хотілося б додати що вирівнявся тон шкіри і обличчя стало більш світлішим ❤️
У відгука 0 коментарів