Petrushynska Ira
Petrushynska Ira
Експерт
Відгуки Petrushynska Ira
Коментарі Petrushynska Ira
Отримано лайків
16 Like
Petrushynska Ira

NESTOGEN® 3

Споживаємо NESTOGEN® 3 уже 5 днів, дуже нам подобається, донечка почуває себе ситою, спокійніше спить , активніше грається . Будемо купляти і надалі, нам дуже сподобалась.
У відгука 1 коментар
Petrushynska Ira

Nestogen 3

Почали тестувати суміш Nestogen 3. Донечці підійшла ідеально. Животик після їди не болить , алергії не викликає, спить після Nestogen 3 спокійніше , рідше просинається.Склад Nestogen 3, мені , як мамі сподобався. Вцілому Nestogen 3 дуже задволені.
У відгука 0 коментарів
Petrushynska Ira

Nestogen 3

Отримали посилку. Була добре запакована , упаковка була у гарному стані не деформована. В найближчий час почнемо тестувати.Дякуємо за можливість стати учасником тестування.
У відгука 2 коментарі
Petrushynska Ira

«NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців

Суміш дуже подобається, донечка їсть із задоволенням , негативних наслідків не виявила. Животик не болів , донечка після споживання була активна та задоволена. Алергічних реакцій не було. Склад у «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців дуже гарний відсутня пальмова олія. Донечка стала краще спати та немає проблем з стулом. Ще також радує те що суміш виготовляють за європейськими стандартами в Європі. Будемо рекомендувати NAN 3 іншим матусям .
У відгука 0 коментарів
Petrushynska Ira

NAN 3 OPTIPRO

Отримали свою суміш NAN 3 OPTIPRO. Дякуємо за можливість протестувати.Посилка була гарно упакована та швидко доставлена. Зовнішній вигляд порадував , зручне та міцне упакування . Склад хороший , будемо тестувати. Згодом напишемо свої враження.
У відгука 0 коментарів