Вікторія Сидорюк
Вікторія Сидорюк
Експерт
Відгуки Вікторія Сидорюк
Коментарі Вікторія Сидорюк
Отримано лайків
14 Like
Вікторія Сидорюк

Dr. Oetker

Ух ти. Знову смачне тестування. Дуже полюбляю продукцію Dr.Oetker. якість , широкий вибір. Шкода що представленість в наших супермаркетах не всього асортименту.
У відгука 1 коментар
Вікторія Сидорюк

Модератору

Підкажіть будь ласка і мені чи я виконала всі умови правильно. Я перший раз в тестуванні. Не хочу в чорний список(((
У відгука 1 коментар
Вікторія Сидорюк

Dr.Oetker

Шановні модератори. Підкажіть будь-ласка. Тут залишила два відгука,поділилась ними і ФБ. В інстаграм відгук написала, ним потрібно десь тут поділитись?
У відгука 2 коментарі
Вікторія Сидорюк

Тестування Dr. Oetker ч.2. Тірамісу, декор

4+
Я завершила своє тестування продукції Dr.Oetker . Сьогодні хочу поділитись своєю думкою про тірамісу та декор.
Я ніколи не готувала справжній тірамісу , пробувала тільки магазинний. Тірамісу Dr.Oetker готується за декілька хвилин. В мене не було вершків , тому я додала звичайну 20% сметану та молоко. Збила та розклала по формочкам з прослойкою печіва. Замість савоярді взяла дитяче печіво, схоже за смаком та текстурою. На смак як справжнє Тірамісу. Легке , ніжне, вміру солодке. Чоловік сказав , що це дуже смачно. Як швидкий десерт , здивувати гостей - супер.
Декор Dr.Oetker я використала в декоруванні кексів. Пробувала на двох видах глазурі - масляній та звичайній шоколадній глазурі. На шоколадну глазур викладала декор , коли вона була ще теплою. Бусінкі та сердечки не поплили, не розтали , залишились такими як і були . На масляній також , тримались гарно та не залишали слідів. На смак глазурі вміру солодка та що дуже важливо м'яка , щоб не було сюрпризів у вигляді випавших пломб . Для порівняння маю карамельну глазур , яка настільки тверда ,що можна зламати зуб. Я і раніше використовувала цей декор і надалі буду використовувати у випічці.
Шкода що завершилось тестування. Вже все спробувала. І точно можу сказати , що Творопиш , Тірамісу приготую ще не один раз . Дуже задоволена продукцією Dr. Oetker , буду користуватись та рекомендувати знайомим. А ще якось знайшла в себе "Збитий десерт" . ще спробую. Дякую порталу naprobu.ua за таку можливість.
#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки
У відгука 2 коментарі
Вікторія Сидорюк

Dr.Oetker відгук. Ч1. Творопиш, шоколад,ваніль

Сьогодні хочу поділитись моїми враженнями про продукцію Dr.Oetker. а саме "творопиш" , гарячий шоколад та ваніль.
Почну з суміші "Творопиш" . Хочу сказати , що я в захваті. Я не дуже люблю готувати сирні запіканки, тому вирішила не придумувати велосипед та скористалась рецептом на пачці. Мені він дуже сподобався. Легкий в приготуванні , без манки. Яйця , творог , молоко , цукор, а якщо замінити цукор на інший дієтичний підсолоджувач, то вийде ще й супер дієтичний десерт. Я як людина "вечно худеющая" знаю що це таке. Так от все рівномірно збиваєм, тільки одна важлива річ - білки потрібно відділити від жовтків, це додає особливої пухкості десерту. Я зробила не у великій формі а у вигляді маленьких кексиків. Пекла хв. 40-50. Для маленьких це забагато- знизу зробилась скоринка, але смаку це не зашкодило. Це дуже смачно. Моя маленька доня не любить творог, але ці кекси їла з великим задоволенням. В теплому вигляді вони схожі більше не на запіканку а творожне суфле- легке, повітряне, вміру солодке, з легким ароматом ванілі та кислинкою родзинок. Підсумовуючу це все можу сказати , що буду рекомендувати друзям та знайомим і сама ще не раз приготую цей десерт.
Гарячий шоколад каласичний та зі смаком горіху. Я кавоман. Ні дня без кави. Але вирішила що одного ранку замість кави вип'ю гарячий шоколад. На смак класичний як шоколадна цукерка - солодкий, густий. Смачний , але мені для ранку все таки кава краще щоб прокинутись. А шоколад як десертик протягом дня , або для холодного вечора , під гарний фільм. До нього навіть не потрібно ні печива ні цукерок вприкуску, настільки він насичений та самодостатній, якщо так можна сказати про напій?. Я спробувала обидва способи приготування. Можу сказати , що заварювати його краще, він виходить густіше та ароматніше. У мікрохвильовці не заварюється так як потрібно. В підсумок пропоную заварити шоколад Dr.Oetker ,включати гарний фільм , в гарній компанії насолодитись цим напоєм.?.
Ванільний екстракт Dr. Oetker . Вперше користуюсь такою ваніллю, зазвичай це звичайна порошкова або ванільний цукор. Спробувала приготувати ванільні капкейки. Дуже боялась переборщити з ваніллю. На упаковці вказано, що одна капсува розрахована на 500 грм. борошна. В мене було 200 грм. вилила половину. При вимішуванні тіста був дуже сильний запах ванілі , і я думала що переборщила. Але після випікання такого запаху не залишилось. Залишився легкий запах ванілі , тому думаю що можна і більше використовувати.
Я вже завершую своє тестування . Залишилось спробувати Тирамісу- вже стоїть в холодильнику. Декор та гарячий шоколад зі смаком рому.
А які у вас враження від тестування?
#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки
У відгука 6 коментарів