zorkazorr
zorkazorr
Новачок
Відгуки zorkazorr
Коментарі zorkazorr
Отримано лайків
6 Like
zorkazorr

Pampers Active Baby – ще кращий захист від протікань

А чому неможливо звіт заповнити??? Неактивна кнопка(((
У відгука 1 коментар
zorkazorr

Pampers Active Baby - ще кращий захист від протікань

Портал naproby мене з малечею потішив дуже несподівано, коли ми виявилися в списку додаткових експертів ? Думала, що прийде маленька пачка підгузок на ттестування, а тут аж 62 шт розміру 4+.
Ми і в даний час ккористувалися pampers active baby, але дану новинку ще не пробували) Наші спостереження:
1) підгузки мають виражений приємний запах;
2) вони тонші від своїх попередників;
3) липучки дуже гарно тягнуться і мають мірну сіточку на поясі(1, 2,3), що надає змогу застібати підгузок асиметрично в залежності від повноти дитини. Така функція не створює дискомфорту дитині в плані перетискань та нерівномірності підгузка при одяганні;
4) в першу чергу, ми випробували підгузки на ніч - ніяких протікань (підгузки гарно прилягли до тіла, при цьому на сідничках доні не було відбитків резиночок після використання на цілу ніч);
5) цілу ніч донечка проспала в підгузку: почервонінь иа алергії не виявлено!
Новинка нас дуже порадувала якістю та виконаними завданнями, які дуже важливі при виборі підгузок доя малюків! Рекомендуємо однозначно!
У відгука 4 коментарів
zorkazorr

Лактазік - допомога при коліках!

#naprobuua #naprobu_Laktazik #naprobu_відгуки Підсумовуючи участь у проекті тестування Лактазік, хочу звернути увагу на позитивні і негативні моменти ( з власного спостереження. Позитивно: 1. У застосуванні потрібно лише 8 крапель, що зручно давати немовляті; 2. Даний засіб може вживати годуюча мама; 3. Препарат усуває не лише коліки, а й сприяє засвоєнню лактози дитиною. Комплексний засіб - це завжди відмінно. 4. Дія Лактазіку 2-3 години. Нам даний препарат підійшов і усуває коліки. Мінуси: 1. Незручний дозатор (надповільно капає); 2. В інструкції не вказано максимальна кількість доз на добу і період між прийомами. Наша оцінка 4 з 5 балів (через технічні незручності)!!!
У відгука 4 коментарів
zorkazorr

Лактазік - допомога при коліках у немовлят!

#naprobu_відгуки #naprobu_Laktazik #naprobuua Хочемо поділитися результатами про тестування препарату від колік у немовлят - Лактазік. Тестуємо препарат п'ять днів. Раніше від здуття та колік користувалися іншою маркою. І так! Лактазік прозорого кольору із ледь помітним запахом (як на мене запах трав). На смак солодковатий. Даний препарат може вживати годуюча мама, що є дуже позитивним, оскільки після пологів багато мам самі стикаються із проблемою здуття живота. Донечці препарат даю зранку і ввечері, так як пік колік чомусь у нас припадає саме на цей час, інколи і вночі. Донька знаходиться повністю на грудному вигодовуванні. Після прийому препарату донька заспокоїлася через хвилин 10-15, і після цього могла заснути. Звісно треба розуміти, що будь-який препарат не зніме одразу проблему колік, здуття, оскільки в дитини йде процес формування травного тракту. Однак, Лактазік для нашої малечі наразі знімає проблему колік на певний час. Тестуємо далі.
У відгука 1 коментар
zorkazorr

Лактазік - допомога при коліках у немовлят

Портал на пробу обрав нас експертами засобу від колік у немовлят Лактазік. Були приємно вражені, що зразу прийшло аж дві пляшечки препарату) Лаутазік українського виробництва, ємність 15 мл, але даної пляшечки вистачає на 37 прийомів, оскільки треба лише 8 крапель. В інструкції все детально описано. Перша спроба прийому - єдиний сінус: дозатор дуже повільно капає, що не дуже зручно, коли малюк плаче. З коліками ми зіткнулися з третього тижня життя, пробували не один вже засіб від колік у немовлят. Наразі будемо тестувати Лактазік!
У відгука 1 коментар