Anna_Stadnova
Anna_Stadnova
Новачок
Відгуки Anna_Stadnova
Коментарі Anna_Stadnova
Отримано лайків
17 Like
Anna_Stadnova

Pampers дивує!

Доброго дня, я мама дуже рухливої дівчинки Насті, якій 8 місяців, весь цей час знаходжуся в пошуку кращого для своєї дівчинки❤️
Так склалося, що ми вже спробували підгузки різних фірм, з яких :хаггіс еліт софт, хаггіс трусики для дівчаток, памперс преміум кеа, ліберо, сніжна панда, лакі пін, дада, джой та ще різні ТМ, вже й не пригадаю... купували й пробували, що підійде, так як попрілості річ зовсім неприємна і для дитини і для мами, яка бачить, що дитині погано через них. У кожного підгузка були свої плюси та мінуси, але, як показувала практика, комфорт коштує трохи дорожче, ніж хотілось би. До недавнього часу моїм фаворитом були підгузки Хаггіс Еліт Софт, подобався внутрішній шар та те, що протікали лише пару разів, при зміні розміру підгузка. Але останні рази, коли отримувала свій Хаггіс була дуже розчарована. Вони дуже пахли клеєм, не так вбирали вологу та й взагалі не те, що очікувала. Якраз в цей час була реєстрація в проекті на порталі naprobu. Зареєструвалася, але не ввійшла в основний список учасників. Ну то не проблема, замовила Памперс преміум кеа і почавши використовувати з донечкою, була приємно здивована Памперс. Не дарма ця ТМ визнається у всьому світі.
Приємним сюрпризом був лист на поштову скриньку, що донечці прийде пачка підгузків Pampers Active Baby, як подарунок за активність. Було дуже цікаво їх протестувати, так як ціна значно нижча ніж я звикла платити за підгузки.
На день-вони чудові!!! Тонкі, з повітряними канавками,м‘якесенькі , з приємними, не надто тугими резинками та міцними липучками, не заважають рухатись! В нас підгузок витримує реально сухим годин 4-5, а більше в принципі й не гігієнічно, тому мене влаштовує. Ми з донечкою зробили свій вибір, дякую Naprobu та Pampers за таку можливість!
У відгука 1 коментар
Anna_Stadnova

Безопасные игрушки

Всем мамам хочется, чтобы их детям было хорошо. Чтобы они росли в любви и безопасности. Ночник Гиппопотам порадовал продуманностью мелочей, у него нет проводов! Он питается от 3х батареек, которые отлично закрыты внутри крышкой с шурупом. Кроме стандартных заявленных производителем функций безопасность наше все. У нас в семье новый любимец)
У відгука 6 коментарів
Anna_Stadnova

Fisher-price радует

Доброго времени суток! Меня зовут Аня, моей доченьке Насте 3 месяца, и все эти три месяца нам не хватало этого чудесного ночника. Сон, драгоценный и сладкий, пришёл в нашу семью с Гипопотамом Fisher price, они объединили в нем лучшее, а именно качественные материалы, что неоценимо важно в изделиях для столь маленьких детей, красивое исполнение без лишних деталей и естественно функционал. Ночник имеет функцию проекции звёзд, колыбельная и белый шум. Каждая из этих функций как нельзя лучше продумана:свет-умеренно яркий, звук-достаточно тихий (кстати, классическая музыка!) ну и дизайн, повторюсь, притягивает взгляд маленькой исследовательницы даже днём. Однозначно прекрасное изделие! Отдельное спасибо за красную нить-оберег, мелочь, но очень приятная и милая.
У відгука 8 коментарів