OlenkaK
OlenkaK
Знавець
Відгуки OlenkaK
Коментарі OlenkaK
Отримано лайків
19 Like
OlenkaK

Тестували і на мамі))

Щодо серветок pampers sensitive можу сказати, що вони для нас ідеальні. Перші 4 місяці ми купували лише серветки торгових марок huggies та smile з позначкою «для новонароджених». І жодних проблем візуально та подразнень у дитини не виникало. Але одного дня перед сном я вирішила протерти собі обличчя донечки серветкою і відверто кажучи жахнулась... Хоч я ніколи не відзначалась чутливою шкірою, моє обличчя покрилось червоними плямами (особливо ділянки біля губ та очей). І це були серветки для newborn і далеко не найдешевші!!!Після чого я швиденько протерла шкіру водою і змастила зволожуючим кремом , все звичайно пройшло.., але з того часу серветки тестую і на собі. Серветки pampers sensitive моє тестування пройшли на успішно і для донечки також чудово підходять. В них є все найобхідніше для моєї дитини, вони: м’які, забезпечують ніжне та разом з тим ретельне очищення, не викликають подразнень. Тому з радістю рекомендуємо їх до використання усім турботливим батькам?
У відгука 4 коментарів
OlenkaK

Солодкі сни- щасливі ранки☀️?

Щоб малюк був у гарному настрої, йому має бути комфортно. І з цим нам з донею допомагає PAMPERS, а зараз нам пощастило стати експертами в тестуванні продукції даного бренду.
Моїй крихітці вже майже 8 місяців. Її вага близько 10 кг. Від народження ми експерементували з різними підгузками, різних цінових категорій. Доня має дуже чутливу шкіру, тому вибір підгузників ми проводимо ретельно. Вже тривалий час ми користуємось трусиками Pampers Premium Care Pants (3 розмір, 7-11кг) , вже і забули про підгузки з липучками. Тому отримавши зразок pampers active baby маємо з чим порівняти.
Для тестування ми отримали підгузки трієчку (6-10кг). Заданим ваговим параметрам вони відповідають - ми ще влазимо, але постійно хочеться підтягнути вище по спинці ( можливо це пов’язано з тим, що трусики вищі і мають резиночку над сідничками за рахунок чого трусики щільніше прилягають). Відверто кажучи мені, все таки, бракує тої резиночки по кругу підгузку, як є у трусиках. Турбуємось щоб було максимально комфортно і нічого не пережимало животик при активностях доні, тим паче вона у мене ну дуууже вже жвава:) Не хочеться заслабо приклеїти застібки, щоб не було протікань , тай перетискати тимбільше (це і дискомфортно для дитини + може провокувати зригування після їжі). Хтось з матусь писав, що головне 1 раз знайти потрібну для дитини відстань поклейки застібок і далі буде зручно, але у нас так не виходить, бо дитина впродовж дня по об’єму змінюється ( здебільшого зранку животик менший , а до вечора округлюється), + ми на грудному вигодовуванні, тому не факт, що кожен раз однаковий об’єм з’їдаємо.
Великий плюс в порівнянні даних підгузків і трусиків, що ми користуємось це ціна, підгузки принципово дешевші.
Відсутність індикатора нас не збентежила, я вже і без нього, навіть не знімаючи підгузок можу визначити чи час його вже замінити. Приблизно на день нам йде 6-9 шт.
Підсумовуючи користування підгузниками pampers active baby, зазначу, що з основними для нас моментами підгузки впорались на відмінно:
1) відсутність подразнень;
2) відсутність протікань.
Попри те, що отримані підгузки для доні вже впритик, тест на суху нічку пройшли успішно?
Вони м’які та еластичні + швидко поглинають вологу, тому ми з донею експертно готові їх рекомендувати!
Любі матусі, побільше Вам спокійних нічок? та веселих днів? з Вашими малюками. Нехай діткам буде сухо та комфортно з Pampers❤️
У відгука 5 коментарів
OlenkaK

Розпочинаємо тестування

Наш міні експерт отримав посилочку та ретельно з нею ознайомився?)
По фото складно передати ті море емоцій, коли мама дала все обмацяти, а воно з яскравими малюночками та ще й шарудить.
Цілісність та комплектацію перевірили, навіть спробували на зубчик))
Наступний етап будемо тестувати наповнення. Всім матусям та малючкам бажаємо успішного тестування☺️
У відгука 9 коментарів
OlenkaK

Не для кожного

Протестувавши ре крем виділили до себе з малечею як плюси так і мінуси. Почнемо з хорошого: •густий( вистачає на довше) • приємно пахне; • справляється з незначними попрілостями; А тепер перейду до зворотньої сторони: •ціна(115+грн) за такий невеличкий тюбик, можна придбати дешевший аналог в рази дешевше. •досить слабо справляється з цільовим призначенням-попрілостями(довелось паралельно використовувати аптечний судокрем); •тюбик( коли крему залишається п‘ята частина тюбика видавити його не можливо). На фото частково видно залишок у розрізаному тюбику. Пробувала наносити як основу під макіяж, то досить непогано( ну хіба важко наносити через густину, але спонжем або кісточкою нормально( разом з тим цільового призначення крем не виконав. Відповідно для моєї малечі не підійшов. Протестувавши вирішила більше не використовувати.
У відгука 9 коментарів