katesakh
katesakh
Новачок
Відгуки katesakh
Коментарі katesakh
Отримано лайків
0 Like
katesakh

Мої відгуки на Розетці та Фейсбуці

Тестування завершено, на скрінах можете глянути мої відгуки на інших платформах. Дякуємо naprobu.ua та ТМ Fisher Price❤️
У відгука 1 коментар
katesakh

Розумні олівчики. Кінець тестування

Розумні олівчики це справжня знахідка. Сину вони дуже сподобались, інтерес не пропадає і досі. І ми виділили ряд переваг цієї іграшки: Я вже писала про відсутність запаху, повторюсь ще раз. Міцність - іграшка пережила падіння і не одне, все ціле Безпечність - відсутні гострі кути, фарба не здираєтдся, перевірено сином, він їх гриз і не один раз Інтерактивні - син і грався з ними весь час і навчався, і тут є прогрес, він повторює їхні емоції. У висновку хотілось б сказати це 100% якість = ціна. Краще купити 1 іграшку дорожчу по ціні, аніж декілька дешевих і токсичних. А найголовніше це те, що син задоволений ❤️ від головного експерта 5+. Сподіваюсь, що мій відгук був корисним для вас?
У відгука 1 коментар
katesakh

Розумні олівчики?

На фото олівчики ще запаковані, але ми вже встигли ними погратись. Перше на, що звернула увагу при відкритті це відсутність запаху, гострих кутів і тільки ж гляньте які вони яскраві. ?Син вже встиг їх спробувати на міцність та смак. У висновку вони і надалі як новенькі ??. Малюк в захваті, слухає пісеньки і танцює. Вже 4й день носиться з ними по квартирі і інтерес поки не пропадає. Тестуємо і надалі.
У відгука 7 коментарів