ttanechka0505
ttanechka0505
Новачок
Відгуки ttanechka0505
Коментарі ttanechka0505
Отримано лайків
1 Like
ttanechka0505

Збитий десерт Dr. Oetker

Також ми спробували збитий десерт? і скажу що якщо вам треба швидко зробити якусь смакоту до столу то "Збитий десерт" від Dr. Oetker допоможе вам в цьому?? Доречі, смак в нього як пломбір???? а в поєднанні з фруктами, морозивом , шоколадом чи горішками це вийде надзвичайно смачний десерт, на який ви витратити мінімум часу??Треба лише додати 150 мл молока та збити міксером до густої консинстенції? а там вже як фантазія буде??
Я на шоколадне морозиво з горішками виклала збитий десерт, додала шматочки персиків? Просто та смачно ????
У відгука 0 коментарів
ttanechka0505

Желфікс Dr. Oetker

Скажу чесно, раніше я ніколи не робила варення, джеми і т. п але отримавши Желфікс вирішила спробувати приготувати сама)))
Так як я дуже люблю вишні та смородину то вибір був очевидним) пам'ятаю як в дитинстві дивилася за бабусею, як вона робить варення... Це був такий клопіт??‍♀️? щоб закрити декілька баночок бабуся витрачала чи не весь день... Але з Желфіксом це виходить набагато швидше?? Я витратила всього лише 2 години, і це з миттям фруктів? Спочатку треба перемити та перебрати ягоди, додати до них суміш з цукру та желфіксу у відповідній пропорції та довести до кипіння, помішуючи, після чого варити 3 хв... Зняти пінку, розлити по банках і все??‍♀️? Смачнюще варення готове?
Дуже сподобалася консистенція та те, що фрукти залишаються цілими шматочками?а також з Желфіксом можна суттєво зменшити кількість цукру??
Тож поки ще сезон ягід та фруктів рекомендую вам спробувати зробити такі смачні заготовки на зиму???
У відгука 0 коментарів
ttanechka0505

Pampers ACTIVE Baby

З продукцією Pampers ми знайомі з самого народження синочка, і можу сказати що вони є одними з моїх фаворитів. А протестувавши саме підгузники Pampers ACTIVE Baby можу сказати наступне:
1-добре вбирають вологу та не протікають (витримали цілу ніч)
2- м'які, не подразнюють шкіру
3-мають зручну застібку, яка чудово тримає підгузники (особливо це чудово, коли дитина вже досить активна)
4-дуже сподобався еластичний поясок, який не спричиняє дискомфорту дитині
5-мають приємний, ніжний запах, що для мене є також важливим критерієм
6-дуже легкі, що дає змогу шкірі дихати, не запрівати
Підсумовуючи це все хочу сказати, що підгузники Pampers ACTIVE Baby чудово справляються зі своєю функцією, тому можу їх рекомендувати??
У відгука 0 коментарів