Ирина Владимировна Юнашева
Ирина Владимировна Юнашева
Новачок
Відгуки Ирина Владимировна Юнашева
Коментарі Ирина Владимировна Юнашева
Отримано лайків
15 Like
Ирина Владимировна Юнашева

дегустація безлактозних йогуртів без цукру від Растішка

Ну ось , нарешті ми спробували всі смаки безлактозних йогуртів без цукру від Растішка і готові поділитися своїми враженнями. Кожен смак смачний по своєму - полуниця-яблуко, персик-яблуко чи виноград-яблуко. Куштуючи йогурт дійсно відчувається смак свіжих фруктів. Оскільки доня не дуже полюбляє молочні і кисломолочні продукти, але дуже полюбляє йогурти, то для нас було дуже приємною радістю, що тепер наша улюблена Растішка стала ще смачнішою і кориснішою. Відтепер перейшли тільки на оновлену Растішку. Споживаємо щодня вдома або беремо із собою в дорогу як перекус. Самі їмо і всім знайомим радимо !
У відгука 8 коментарів
Ирина Владимировна Юнашева

Тестування безлактозного йогурту растішка

Коли отримали посилочку від кур"єра, то були дуже приємно вражені. Це був не просто якійсь пакет із стаканчиками йогурту, а дуже гарна коробочка, перев"язана стрічкою і брендована повітряна кулька. Дякуємо за таку приємність.
Тестування проводили всією сім"єю :-) Доні, як головному експерту дуже сподобався смак, їла з великим задоволенням. Від себе скажу, що смак дуже приємний і натуральний, наче ти дійсно їси свіжі фрукти. Дуже гарна ідея виробництва саме безлактозного йогурту і без додавання цукру. Виробнику хочеться побажати більше таких гарних ідей та розширення лінійки смаку. Дякуємо!
У відгука 1 коментар