Anni
Anni
Експерт - Блогер
Відгуки Anni
Коментарі Anni
Отримано лайків
31 Like
Anni

Смачна дегустація

Тестування майже добігло кінця, а це означає, що настав час ділитися враженнями.

Ну по перше, я ледь встигла сама щось спробувати, бо доня та чоловік вирішили, що головні дегустатори саме вони і я радію, що їм сподобалось (мені також).

Найбільше нам сподобалися саме киселі для миттєвого заварювання в чашці. Смак, колір, ось ці сублімовані фрукти, та ніжна текстура самого киселю.

Так, звісно, це не домашній кисіль але як для покупного варіанту він дуже добрий і по складу, і по смаку (головне не додавати більше води).

Як на мене, це дуже гарна ідея, коли хочеться от прям зараз киселю і не хочеться його варити, тому завжди матиму його про запас.

Дякую за тестування ❤️❤️❤️
У відгука 0 коментарів
Anni

Я не очікувала так багато

Отримала я посилку і кажу чоловіку, щось важка вона для 5 пакетів маленьких😅 і була права, бо там цілий скарб приїхав. Ну що ж, тепер точно буде можливість втілити невеличку задумку та і спробувати є що і вистачить всім, бо попробуй за домашніми встигнути ще😂
У відгука 4 коментарів
Anni

Ваууу

На днях не втрималася та придбала в Сільпо кисіль, бо ну дуже вже хотілося спробувати, а сьогодні дивлюся я в списку учасників🥰 Обожнюю цей бренд
У відгука 14 коментарів
Anni

Мммм, щось смачненьке

Дуже цікаво спробувати😍 обожнюю кисіль і продукцію саме цього бренду ❤️
У відгука 0 коментарів
Anni

Аромат тепла

Навіть якщо мені нікуди не треба йти, я наношу його вдома.

Лише 1-2 пшика і аромат тепла буде зігрівати весь день, а одяг пахне і то більше. Дуже дуже приємний аромат. Уявляю як вони ідеально поєднуються з чоловічими.
У відгука 0 коментарів