Ярина Б
Ярина Б
Знавець
Відгуки Ярина Б
Коментарі Ярина Б
Отримано лайків
5 Like
Ярина Б

Вітамінки

Мали змогу з малюком протестувати вітамінки Becutan Мульти Імуно.
Сину 1 рік і 4 місяці. Приймали 1 пакетик на добу, починали спершу пити через день, але це було не довго) Син пив з задоволенням і це прекрасно!
Вони у форматі саше і це дуууже зручно!
Містять підсололдувач - фруктозу.
Мають приємний аромат апельсину. Колір помаранчевий, не дуже їдкий, що теж стимулює до прийому. Пропили курс. Ніякої алергічної реакції чи чогось з тим пов'язаного не було! Рекомендацій стосовно споживання до/під час/ після їжі не було, тож приймали під час обіду)
Проблем з животиком, як таких в нас не було і до прийому вітамінів, але і під час теж все з тим було гаразд. Помітно активнішим став та енергійнішим.
Я задоволена)
У відгука 0 коментарів
Ярина Б

Becutan Мультиімуно

Отримали і ми коробочку вітамінчиків. Для діток молодше 3 років 1 саше на добу, отже курс для нас 14 днів. Малюку 1 рік і 4 місяці. П'є з задоволенням, наразі п'ємо через день. Ніяких алергічних реакцій у сина нема, тому можна сміло сказати, що підвищеної чутливості до компонентів немає. Гарно розчиняється і зручно, що саше. Має приємний запах апельсину. Поділюся ще враженнями як закінчимо приймати.
У відгука 0 коментарів
Ярина Б

Косметика Vichy

З кожною годиною все більше хочеться дізнатися імена щасливчиків, котрі зможуть протестувати дані продукти цього прекрасного бренду Vichy. Успіху всім та терпіння. Мабуть список буде виставлений ближче до опівночі )
У відгука 4 коментарів
Ярина Б

Протестували ?

Тестували. М‘янкнькі, тоненкі, добре поглинають вологу, дупця сухенька, ніяких подразнень. Правда більше як на 4-5 годин не носили, бо підгузник дуже набухав. Кілька разів перетікали, точніше з 29 штук лише 3 випадки. Можливо пов‘язано з тим, що малюк дуже активно рухає ніжками, або були переповнені. Також було би добре, якби був індикатор наповнення підгузнику. Загалом враження хороше, підгузники добрі ?
Вологі серветки супер. Купували їх і до тестування. Не викликають подразнення, приємні на дотик )
У відгука 2 коментарі
Ярина Б

Pampers Active Baby

Отримала посилку ) Будемо тестувати =)
У відгука 2 коментарі