okssviridova
okssviridova
Знавець
Відгуки okssviridova
Коментарі okssviridova
Отримано лайків
17 Like
okssviridova

Rich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосовий рай для шкіри

М мм! Кокосовий рай для шкіри! Для шкіри обличчя! Іде прохолода та зима з вітрами, тож для обличчя захист потрібен. Та щей з ароматом кокосу. Хочу спробувати всю лінійку догляду.
У відгука 0 коментарів
okssviridova

Витамины

Ух-ты!!! Это что-то не обычное! Никогда с таким форматом витамин не встречалась, хоть выпито их было не мало.
Имею маленького сына и хотелось бы попасть в тестирование, так как идут холода и простуды хочется избежать. А необычный формат в этом поможет!
У відгука 0 коментарів
okssviridova

Dr. Oetker

Це мабуть найбажаніше тестування для всих хазяйочок! А з приходом Великодня хочется щоб святкова випічкабула гарною та смачною. Всі хто користувався цією маркою мають гарні відгуки. Хочу теж спробувати цю продукцію. Успіху мені!
У відгука 1 коментар
okssviridova

Растішка

Не очікуване тестування.
Маю маленького сина, тож йогурти та сирочки вживаємо кожного дня. Роблю домашні, але з магазину подобається більше. Дуже приємно, що більшість підприємств дослухаються до споживачів та прибирають цукор з дитячого харчування.
Хотілось би спробувати нову растішку, адже ми купуємо іншої марки і буде з чим порівняти
У відгука 0 коментарів
okssviridova

Dr. Oetker

Очень хочу получить этот набор! В прошлый раз мне не повезло. У нас семья не маленькая, сладкое любят все. Приходится практически каждый день что-то готовить. Заинтересовал творопыш и тирамису, так как маленький ребёнок и творожный запеканка и сырники постоянно делаю. Надеюсь на удачу!
У відгука 0 коментарів