Ирина Шевчук
Ирина Шевчук
Новачок
Відгуки Ирина Шевчук
Коментарі Ирина Шевчук
Отримано лайків
6 Like
Ирина Шевчук

Ванільний екстракт і розпушувач

Сьогодні готувала пиріг " сльози янгола" разом з продукцією торгової марки dr oetker.
Я дуже люблю поєднання лимону та ванілі у випічці, тому вирішила використати для начинки не просто ванільний цукор,а саме екстракт. Він настільки ніжний, ну просто як білі хмаринки.
Розпушувач тіста,використовую майже в кожній випічці, раніше обирала іншу ТМ. Дякуючи тестування мала змогу спробувати dr oetker, бо раніше мала деякі сумніви.
Продукція мені сподобалась,результатом я була задоволена. Пиріг вийшов дуже ніжний і надзвичайно ароматний. Рекомендую до приготування.
У відгука 0 коментарів
Ирина Шевчук

Великодня випічка

Сьогодні готували великодні пасочки разом з продукцією dr. Oetker.
Для опари використовувала сухі дріжджі, тісто піднялося дуже гарно. Хоча раніше завжди надавала перевагу вологим,пресованим. Дуже сподобався ванільний екстракт, аромат просто неперевершений. Для глазурі в шоколадній паскі використала ванільну цукрову пудру. Ну і завершили прикрашати метеликами і бусинами. Перлини дуже гарні, а особливо золоті сподобались найбільше.
Також дуже вдячна за подаруночок у вигляді кухонного приладдя,зручний вінчик та силіконова лопатка,а щіточка просто маст хев на кожній кухні. Дуже рада,що потрапила в число учасників даного проекту " на пробу", продукція сподобалась, обов'язково буду звертати увагу на неї в магазині.
У відгука 6 коментарів