Оксана Зубко
Оксана Зубко
Експерт
Відгуки Оксана Зубко
Коментарі Оксана Зубко
Отримано лайків
20 Like
Оксана Зубко

Парфуми жіночі Avon Far Away Beyond

Можливо, тут є дівчата які вже користувалися іншими парфумами з цієї серії. Знайшла ще 3 різні парфуми. І всі 3 зацікавили своїми нотами. По опису розумію, що всі солодкі, такі як я люблю, можливо хтось порадить які краще взяти ще на пробу? Бо якось не по бюджету брати всі. Каталогу не маю щоб обрати, то замовляю онлайн, що дуже незручно, орієнтуючись тільки на опис.
У відгука 1 коментар
Оксана Зубко

Досягни місяця, з новим ароматом від Avon

Дякую організаторам акції за чудове тестування. Хочу доповнити свій відгук. А саме про стійкість, вона помірна, як для бюджетного парфуми, 7\10, що досить непогано. Парфуми дуже класно розкриваються, ноти ванілі і сандалу дуже ніжні, залишаючи приємний шлейф. Раджу на вечір, якось він тоді по- особливому чарівний.
Упаковка стильна, чудово підійде на подарунок для дівчат 25+, які обожнюють східні мотиви. Від Avon ще дуже подобається вже незмінно років 7, парфум "Атракціон" то прям любов, просто 10/10, завжди на полиці, разом з Монталь, імператрицею від Дольче Габана та ведмедиком2 від Москіно.
У відгука 0 коментарів
Оксана Зубко

Відгук

Будь ласка, продублюйте адресу електронної пошти, куди потрібно відправити скрін, відгуку з офіційного сайту avon.
У відгука 1 коментар
Оксана Зубко

Парфуми від Аvon

Щиро вдячна за можливість тестувати ці парфуми. Цей парфуми личить сильним та впевненим в собі жінкам, він витончено розкривається впродовж кількох годин. Особливо подобається остання нота, вона приємно солодка. Вже замовила такі свекрусі на подарунок, бо вони їй дуже сподобались. Буду далі тестувати на стійкість.
У відгука 0 коментарів
Оксана Зубко

Памперси-трусики

Памперси-трусики від ТМ "PAMPERS" неймовірно зручні у використанні, комфортні для малюка, так як не натирають, алергії не спровокували, хоча донька має таку реакцію на багато інших. Дуже порадував запах, він злегка відчувається, на відмінну від жовтих памперсів цієї ж лінії, також що порадувало дійсно, то ці трусики не протікають, 1 раз було, але це таке, резинки прилягають щільно до тіла. Дизайн упаковки і розмір цілком задовольнили, бо головне що в середині. На сайтах бачила проблему що трусики ніч не витримують, АЛЕ, ми міняємо памперси кожні 4-5 години, навіть якщо він не повний! Це рекомендація усіх лікарів! Нічні не нічні, вони мають мінятися ! Єдина проблема, то вони трохи маломірять! В цілому я задоволена, на поличці АТБ не знайшла їх, можливо були розібрані) Серветки супер, синього кольору купую з народження, оранжеві перший раз спробувала, вони ще краще очищають. Дякую за можливість тестування
У відгука 12 коментарів