Olga_zink
Olga_zink
Новачок
Відгуки Olga_zink
Коментарі Olga_zink
Отримано лайків
5 Like
Olga_zink

Самая вкусная паска благодаря продукции DR.Oetker

Получив посылочку на тестирование я сразу поняла что все сложиться)
Очень ждали день когда начнем печь пасочки.
В своем приготовлении я использовала:
*Дрожжи (отлично и быстро поднимаются, тесто мягкое, нежное, как пух, минимум времени-максимум эффект),
*Жидкий ванилин (этот аромат разносился на всю квартиру, очень приятная ванилька, нежная, без горечи, в готовой выпечке имеет аппетитный аромат),
*Бусинки (моя любовь, красивые, ровные, идеальный цвет) бабочки (нежные, милые) для украшения, они на столько идеальной формы, жалко было их кушать) на вкус они бесподобные, не сильно твердые, сладенькие и что самое главное не красят ротик деткам))))
Мы в восторге от пасочек в этом году, нежное тесто благодаря дрожжам, аромат благодаря ванильке и несравненно красивое украшение благодаря декору. Очень довольны продукцией DR.Oetker, будем покупать и пользоваться только этой продукцией, убедилась на все 1000% в качестве товаров, теперь вся выпечка только с вами!
У відгука 0 коментарів
Olga_zink

Самая вкусная Пасха благодаря продукции Dr.Oetker

Получив посылочку на тестирование я сразу поняла что все сложиться)
Очень ждали день когда начнем печь пасочки.
В своем приготовлении я использовала:
*Дрожжи (отлично и быстро поднимаются),
*Жидкий ванилин (этот аромат разносился на всю квартиру, очень приятная ванилька, нежная, без горечи)
*Бусинки, бабочки для украшения, они на столько идеальной формы, жалко было их кушать) на вкус они бесподобные, не сильно твердые, сладенькое и что самое главное не красят ротик деткам))))
Мы в восторге от пасочек в этом году, нежное тесто благодаря дрожжам, аромат благодаря ванилька и несравненно красивое украшение благодаря декору. Очень довольны продукцией DR.Oetker
У відгука 0 коментарів
Olga_zink

Супер набір

Це не просто набір, а знахідка для господині. В ньому є все необхідне, щоб зробити найкращу і найсмачнішу, найароматнішу випічку, а ще і дуже гарну ззовні. Ці перлини та метелики так гарно та ефектно вони будуть виглядати на святкових кулічах. Цей набір був скомпонований для того, щоб отримавши його ми не роздумуючи йшли готувати і радувати своїх рідних, смачною ароматною випічкою, навіть рецепти додали. Дякую щиро за змогу тестувати таку продукцію, це дуже приємний і неперевершено гарний бонус!
У відгука 4 коментарів
Olga_zink

Найкращий тестувальний набір до Великодня

Отримали набір для тестування і залишилися в захваті, вже чекаємо того дня коли будемо використовувати ці товари при випіканні кулічів. З допомогою цих інгредієнтів, прикрас та інвентарю все буде на вищому рівні. Продукція вся дуже гарна, ці намистини покорили моє сердце, так ніжно і гарно, аромат ванільного цукру, що може бути краще. В цьому році наші кулічі будуть такі нарядні і пахучі, справжні господарі столу. Дякую за можливість тестування продукції. Вже кушаємо в додатковій книжечці з рецептами, щоб такого випікати. Ви надихаєте! Гарно дякуємо!
У відгука 2 коментарі