gorskaja_alena
gorskaja_alena
Експерт - Блогер
Відгуки gorskaja_alena
Коментарі gorskaja_alena
Отримано лайків
5 Like
gorskaja_alena

Сирочки «Milupa»

Це ми з Арінкою тестуємо сирочки від @milupa.ua та @naprobu.ua ☺️
Аріна дуже любить молочні та кисломолочні продукти, тому зраділа, коли отримала свій тестовий набір сирочків. Ми отримали 6 різних смаків, але улюблений так і не обрали, сподобались всі😅
Продукт не викликав алергічних реакцій, приємний на смак, хороший аромат, достатня кількість в порції.
Нам однозначно сподобались, рекомендуємо 👌🏻
У відгука 0 коментарів
gorskaja_alena

Квітневі пропозиції від Avon

Вже маючи досвід з косметикою Avon вирішила протестувати ще кілька позицій.
Крем для шкіри навколо очей однозначно сподобався - ніжний, приємний аромат, не має зайвого блиску, зручно наносити спеціальним аплікатором, не викликає роздратування. Також ставлю лайк туші для вій за силіконову щіточку. Туш не осипається, наноситься легко, має хороший пігмент. Парфюм точно не мій, але мені в цілому дуже складно підібрати комфортний аромат. На мою думку він досить стійкий і з часом розкривається, тому якщо сам аромат підійшов - він може потрапити у вашу косметичку на довго.
У відгука 0 коментарів
gorskaja_alena

Весна з Avon🌷

Разом з мамою приймаю участь у тестуванні продукції від Avon 🥰
Найперше, на що я звернула увагу, звісно, упаковка. А там - значок від організації PETA, що означає «продукція не тестуються на тваринах». Загуглила, з 2019 року компанія потрапила до списку PETA. Кайф!
Парфум дістався мамі, але я спробувала. Не мій, але стійкий дуже😅🙏🏻. А от бальзам мені прийшовся до душі. Я обрала нюдовий відтінок, а окрім кольору отримала зволоження, якого часто не вистачає в звичайних декоративних засобах. Мій лайк точно дістається бальзаму👌🏻❤️
У відгука 2 коментарі
Бактобліс
22:00 07.12.2021
gorskaja_alena

Другий етап тестування

На першому етапі тестування я не побачила дійсно вражаючого результату, тому залишилась скептично налаштована щодо пробіотику. Під час другого етапу тестування син відвідував підготовчі заняття, тому став частіше проводити час у дитячому колективі. Симптомів грві було просто не уникнути, але перебіг хвороб став значно легший і швидший. Таблетки приємні на смак, тому син із задоволенням приймав участь у тестуванні. Дякую порталу Напробу за можливість протестувати продукт.
У відгука 0 коментарів
gorskaja_alena

Второй отзыв о витаминах.

Очень довольна результатом приёма ПреМама Дуо. Чувствую себя спокойнее, нормализовался аппетит, улучшилось состояние волос/ногтей. Период приёма витаминов совпал с прекращением лактации, поэтому мне было важно восстановить свой организм. Чувствую себя хорошо! С удовольствием рекомендую комплекс всем своим подружкам, которые планируют беременность, или уже в ожидании малыша, а также тем, кто уже стал мамой, но хочет поддержать свой организм.
У відгука 0 коментарів