helgasydorchuk
helgasydorchuk
Новачок
Відгуки helgasydorchuk
Коментарі helgasydorchuk
Отримано лайків
3 Like
helgasydorchuk

В чомусь - розчарування, а в чомусь - захват

Сьогодні опишу свої враження від трьох наступних гелів:

ДЛЯ ДЕЛІКАТНОГО ПРАННЯ: прала не стільки делікатні тканини, скільки білий одяг (включаючи нижню білизну). Як звичайний гель для прання + ефект кондиціонеру. Також помітна пружність деяких речей.
З плямами від крові, застарілого поту на білих речах і ще від чогось не справився (як і інші порошки, тому не придираюсь. Просто в відгуках у когось важкі забруднення відпирало, у мене - ні).

ДЛЯ УСІХ ТКАНИН: тестувала халат, а саме - засовані рукави (фото до/після додаю). Трішки відіпрались, але не повністю (знову ж таки, звичайні порошки працюють аналогічно).

ДЛЯ ТЕМНИХ ТКАНИН: мені сподобався найбільше. Нарешті я побачила зміну насиченості кольору. Моя чорна сукня знову стала, як нова. До того ж, відіпрались білі сліди від дезодоранту (інші засоби так не діяли). Я спочатку навіть не повірила, вирішила чекати, коли вона повністю висохне. Проте сліди реально зникли. Це саме той гель, який я точно купуватиму після закінчення тестування.

ПО ВСІХ ГЕЛЯХ:
- забрудненість легку/середню відпирають. З важкими/застарілими плямами не справляються.
- речі стають пружними (я б не сказала, що мякшають; але ефект мені подобається)
- яскравість і блиск кольору проявляється не на всіх речах. Десь помітно одразу, десь тільки якщо дуже вдивлятись, десь зовсім без змін.
- про боротьбу з катишками нічого не скажу. Я всі речі обробляю машинкою, тому такої проблеми не маю.
- запах легкий, приємний. Подобається, що не ледь відчувається

Загалом мені гелі зайшли. Для прання звичайних речей - ідеальний варіант, оскільки гарно відпирає, не потребує кондиціонеру і помітно доглядає за речима.

Єдиний мінус - ковпачок без розмітки. Ось ніби дрібничка, але кожного разу мусила використовувати ковпачок від кондиціонера, бо там є розмітка. Раджу цей момент допрацювати.
Гель для темних речей, як вже писала, купуватиму і буду радити друзям, він точно вартий уваги.
У відгука 5 коментарів
helgasydorchuk

Перше прання. Для кольорових речей

Першим я затестила гель для кольорових речей на темно-синій шторці. Після прання зміну яскравості кольору не помітила, але вона стала більше блистіти. Раніше теж був блиск, але не так виражений. Запах ідеальний, легкий, мені подобається. Навіть трохи пошкодувала, що використала засіб на якусь шторку))
Сьогодні також прала, але вже гелем для темних і делікатних речей. Ввечері, як висохне, буду оцінювати. Проте вже на чорній сукні, здається, помітила позитивні зміни.

Примітка: все перу в машинці.
У відгука 0 коментарів