Христина Калагурка
Христина Калагурка
Новачок
Відгуки Христина Калагурка
Коментарі Христина Калагурка
Отримано лайків
5 Like
Христина Калагурка

День з Pampers

Отже протестували ми підгузники Pampers active baby(size 4)? Тож на перший погляд підгузники досить легкі,тоненькі(саме те, що потрібно в теплу пору року, щоб маленькі "персики" ?не запрівали), без постороннього запаху, мають еластичні боковинки та манжети навколо ніжок , які прилягають до тіла та захищають від протікань?, також присутній цікавий дизайн ???
Не можу не відмітити також хорошу якість вологих серветок #pampers_sensitive ?В них м'яка текстура, приємна на дотик, в складі містять лосьон, який допомагає захистити шкіру малюка від подразнень, а отже підходять і до найчутливої шкіри?та чудово пораються із забрудненням на ручках, личку та "персиках" ?. В користуванні ми  дуже задоволенні, тому й надалі будем надавати перевагу #pampers_active_baby, і Вам порадимо?
У відгука 14 коментарів
Христина Калагурка

Наше знайомство з Pampers

Нам пощастило стати експертами ?донечці вміст посилки дуже сподобався(еко-сумка, памперси active baby, вологі серветки та буклет експерта) вона все сама розпаковувала та уважно роздивлялась?наразі пішли тестувати??чекайте відгук з тестуванням згодом
У відгука 1 коментар